⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Bu arada gelen başkan eşref hamamcıoğlu olur transfer için sosyal medyada yangında yapsalar tınlamaz bu adamın kimseye amennası yok

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mağlup olursak bence diriliş için bir sebep olur. Geriden gelirken daha hırslı oluyoruz yıllardır. Ha kazanırsak rahat şampiyon oluruz akli beyni döner şikecilerin
Bunuda katılıyorum ama o hırsı göremiyorum

Hemfikiriz ama öyle kolay degil rtas, herif manyak maas aliyor, kolay kolay gitmez, baska kulüb de bu paralari alamaz

Acil kurtulmak lazim bu herifden bunu burda ben hep dedim, hic bi zaman begenmedim isinamadim zaten
Alırken düşünülecekti 4 yıllık kontrat verilirken buradaki herkes tepki göstermişti o kontraları verenler bir zahmet yollamayıda başarsın.

halukların nedense bu sıra fenerli agzıyla art niyetli haberler pompalamaları düşündürücü

Kaan'i yok saymak lazim, oynamamali
Zaha'ya her ne ceza verildiyse yeter. 11 baslamali
Baris sagbeke
Tete - Vinicus kiyamet kopsa oyuna girmemeli

Orda burda surekli zibidilerin sahaya atladigi videolar goruyirum. Akillarinca gozdagi veriyorlar. Sezonun en tehlikeli maci. Kraldan cok kralci bunlar. Ne sozler verildi, ne vaatler verildi Allah bilir. Her turlu pisligi yapacaklari kesin. Sakin kalmak, en iyi 11 ile baslamak galip gelmek icin sart. Okan hocam, Allah yuzunu kara cikarmasin.

Şöyle bir kadroyu görmek isterdim fiziksel olarak güçlü aynı zamanda kanat bekleri güçlü Berkan - Torreira merkezi süpürüp sürekli hücumda kalmamızı sağlardı Demirbay'da uzaktan şutlar veya kanat beklerine oyunu açsa gayet güzel olurdu.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Berkan - Torreira - Köhn
Demirbay
Icardi - Kerem​

Amartey-Musrati iki tane kalın oyuncu. Geri 4'lü komple kalın ve atletizmden uzak.

Kerem, Barış, Mertens, Toreira gibi hareketli adamların fır dönmesi lazım. İcardi son haftalardaki mobil oyununu oynamalı ve o kalabalıktan çıkmalı, oyunu kenarlara indirirsek çok rahat pozisyonlar buluruz.

Muçi'nin şut tehditleri ile Semih'in boş alan koşularına önlem alabilirsek eğer Rashica ile Cenk'in üreteceği herhangi bir şey olmayacaktır.

Oyuncu değişiklikleri ve dakikaları çok önemli olacaktır. Kaybetme ihtimalimiz hatrı sayılır yüzdede var ama bir o kadarda kazanabiliriz ben bu maçın berabere biteceğini düşünmüyorum.

..
525cb97e29fdb441f1d978eba1a87034.jpg

Oliveira yerine Eyüp oynasın hiçbir şey kaybetmeyiz açıkçası. Şu kadro güzel duruyor bence denenmeli ;

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi

+ Kaan, Berkan, Eyüp, Tete

Dostum yaşım 42 dışardanda olsa bu camianın dinamiklerini öğrendim başarızılığa kimsenin tahammülü yok biz GALATASARAYIZ inşallah galip geliriz de olumsuzlukların hiçbiri olmaz

Başarısızlığa tahammül yok ama Eşref'i bile başkan yapmışsın. Dediğin gibi önemli olan yarın kazanmak 👍

Saldır Cimbomum benim. Üç puanı alıp dönelim şuradan.

Muslera
Sanchez - Nelsson - ABK - Köhn
KDB - Torreira
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

Mertens son maçlarda biraz savruk yorgunluktan ama o olmadığında takımın IQsu yarıya düşüyor.

Skor üstünlüğü bizde olursa 60lı dakikalarda KDB-Berkan
Mertens-Zaha (Zaha forvet arkası daha çok katkı sağlar)

Yönetim bu maça sağlam galibiyet primi vermeli.

Geri
Üst Alt