⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Sağ bek bay olacak bunu kabullenelim

Hoca inadından vazgeçmez. Kaan’ı oynatamayacaksa eğer Barış’ı sağ bek yapar. Böylece hem sağ beki hem de sağ açığı bk eder. Şu an orası için en uygun adam Sanchez. İsmail Kartal’a sorsan o bile söyler bunu.

Burdaki jimnastikcilere sesleniyorum... Arkasında durup , kucağına oturduğunuz kuş kardesleriniz bugünkü olası mağlubiyetinizde size hain gözüyle bakip maç satmakla itham edecekler..

Ulan 27 puan geridesiniz, sezonun en kritik maçı diye ilan veriyorsunuz, biz sizin kapalı kapılar ardindaki hesaplarınızı dagitmasini biliriz... Allah kimseyi en büyük rakip nefreti yüzünden diğer takıma yaranmaya çalışmayi nasib etmesin.. lakin siz küçük takım olup mide bulandıran klüp olmanın gereklerini yerine getiriyosunuz... Beter ol 8jk

ya şu duran toplara dikkat edelim yeter ya.

illa ki pozisyon buluruz.

pozisyon harcama konusunda da lütfen cömert olmayalım. bulduğumuzu atalım.

YENECEĞİZ!!

abi 1 saat oldu hala gelmedi

fifaya da giremiyorum maçın ortasında gelir diye

kilitlendim kaldim
sipariş yoğunluğunda online a kapatıyorlar bazende - telefonu yok mu işletmenin.

gidip en dipte kalan son gramajları sana vemresinler

BÖDÖF BÖDÖF lere bağlama maçta

sipariş yoğunluğunda online a kapatıyorlar bazende - telefonu yok mu işletmenin.

gidip en dipte kalan son gramajları sana vemresinler

BÖDÖF BÖDÖF lere bağlama maçta
BÖDÖF yazarak kaan ertem - zıçan adam'a mı atıf yaptın lan, yoksa tesadüf mü?

niye beyaz formayla çıkıyoruz ya

gedsonlu hali bile istanbula üstünlük kuramayıp kayseriye ezilen takımdan da korkmayın bi zahmet

stoperleri leş orta sahaları ağır kontra tehditleri yok

sivas maçından sonra şampiyonluk gitti deyip ortalığı yakanlara ne anlatacan gerçi

1709468345144.png

1709468378872.webp

Beşiktaş'ı bile yenemiyorsak, kapatalım dükkanı gidelim.

Geri
Üst Alt