⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

ne ezbere bi post yaw, hiçbir gerçekliği yok.

birincisi demirbay ile sergionun yakından uzaktan birbirleri ile alakası yok, niye aynı oyuncularmış gibi yazdın baya ilginç.

fb 0-0 gs demişsin, demirbay o maçta takımın en iyi 2-3 adamından biri

hayatında ortasaha oynamamış davinsonu demirbaydan önde görmenin tek açıklaması oyuncuya yaptığın gereksiz takıntıdır zaten.
Mesajıma sadece kısmen cevap verdin. Neden 1. noktayı kasten görmezden geliyorsunuz? Ayhan sağ bek pozisyonunda oynayamaz ve oynamamalı!!!!!!!

Prag, Antalyaspor ve rotasyonlu Karagümrük maçındaki oyun, bu maç için beraberliği kabul ettirebilir.
Ne olursa olsun yenilmemek lazım.

İcimde bir rahatlık var neden bilmiyorum. Normalde heyecan seviyem yüksek olurdu

Benim taraftar gözü ile tabi isteğim Berkan-Lucas gibi bir orta saha ama muhtemelen KDB-Lucas olacaktır. Okan hocanın tercihlerini gözeterek 11 tahminim:
Nando
??- Davinson Victor Derrick
Lucas KDB
Barış Dries Kerem
Mauro

Sağ bek için tahmin zor açıkçası, üç olası ihtimal var
-Barış sağ bek başlar ise Tete önde başlar.
-Kaan olabilir, Barış önde başlar ama Kaan'ın son zamanlarda sakatlığı sebep düşük performansı var.
-Davinson sağ bek olur ise Victor-Abdülkerim tandemi görürüz.

Bilemiyorum açıkçası yani zor bir tercih.
Maç saati yaklaşmış iken, dün yaptığım ilk 11 tahminimi yinelemek istedim. Kadronun sağ bek hariç net olması güzel bir şey aslında, umarım neticeyi aldığımız bir maç olur.

sukru agabey de tupras a doğru yola koyulmus
df10e4730ba115967b0313ca5ab8b11c.jpg

Renkleri siyah-beyaz olan takımın deplasmanında neden beyaz formayla çıkıyoruz ya... Onlar da biz de klasik formamızı giyelim işte...

Az önce metrodaydım. Memiktaşlılar kendi aralarında akşam bizim gol atamayacağımızı düşünüyorlar. İçlerinden bir tanesi de : "Beşiktaş bugün rahmi koçun oğlu için oynayacak, adam o kadar sponsorluk verdi bee" dedi. Bu küçük şikeci, satılık arka bahçe camiaya akşam ne yapıp edip saplamamız lazım.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sahada mücadele istiyorum.zaten bunu yaparsak bunları rahat yeneriz

Az önce metrodaydım. Memiktaşlılar kendi aralarında akşam bizim gol atamayacağımızı düşünüyorlar. İçlerinden bir tanesi de : "Beşiktaş bugün rahmi koçun oğlu için oynayacak, adam o kadar sponsorluk verdi bee" dedi. Bu küçük şikeci, satılık arka bahçe camiaya akşam ne yapıp edip saplamamız lazım.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
krem filan uzatsaydın renktaş adama. sponsor olarak

en önemli noktalardan biri de müdahaleleri gösterip yerde kıvranması oyuncuların, özellikle icardinin.

necip falan hayvan gibi giriyor

son maçta tete yerine icardiye o müdahale yapılsa penaltı fln alamazdık mesela

Geri
Üst Alt