Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Şu Maç'ı kazanmışız hak ettiğimiz liderliği geri almışız beyler niye söylemiyosunuz ayıp ediyosun harbiden yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koph ve manu maçları isabet oranı neydi?İlk Kopenhag, İki Manu maçında olduğu gibi Fifa’da maçı simüle ettim.
Davinson Sağ bek, Barış sağ açık diğerleri bildiğini gibi. BJK ise Maçkolik’te verilen muhtemel 11 ile simüle ettim.
20-Mertens (0-1)
27-Mertens (0-2)
33-Salih U. (1-2)
65-Icardi (1-3)
76- Kerem A (1-4)
82- Rashica (2-4)
89- Icardi (2-5)
Icardi 2 gol 2 asist ile maçın oyuncusu.
Hadi beyler canlı biraz!Forum niye ölü gibi bugün ya?
Arkadaşlar kalkın silkelenin
7-8 aydir yazmayan bjkli arkadasim yazdi
Taze gol yemis muslera surati deyip gülüyor
Kazanmamiz sart
Neden böyle gaza geldiler idrak etmek mümkün degil
Gercek anlamda böyle olacak. Allahim nasib eder insallahKazanırsak 1 taşla 2 kuş vurmuş olacağız
beşiktaştayım fena moda girmişler. bence yenileceğiz
Komple kadro dışı kalsa daha hayırlısı olur Oliveira'ya arkadaş çıkar.Zahanin olmamasi cok birsey kaybettirmez son maclarda faydasi yoktu zaten
Kemalim 2028 in hakkını vermişsin ama biraz soluklan biz daha 2024 teyiz
baris veya kerem sakatlanirsa teteyi izlersin ozamanZahanin olmamasi cok birsey kaybettirmez son maclarda faydasi yoktu zaten
bjk yönetimi stada da baya bir şey giydirmiş hava katmış stada açıkçası iyi moda girmiş komple camiaBende böyle düşünüyorum zaten kaç sene oldu. Neyse, bu maç ile birlikte gerileme olmasın yeter. Puan kaybı illa ki yapacağız.
Bjk taraftarı kadrolar açıklansın ilk bakacağı yer sağ bek Kaan mı olur.Kaan Ayhan sağ bek oynayacaksa şimdiden geçmiş olsun.
Aman paşamın rahatı bozulmasın.