⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

A.Kerim belli ki sakat beyler yapacak bişey yok

Yedeklerimiz: Günay, Eyüp, Berkan, Tetê, Baran, Ali Yeşilyurt, Hamza, Efe, Ndombele, Vinicius

Rezillik.

Kadro fena değilde bir tek sağ bek korkutuyor ya

Herhalde bu sezon 2 maç tam kadro olmamışızdır her maç bir ton eksikle maça çıkılır mı ya bu nedir arkadaş. Bir stoper sakatlansa yedeği yok şu kadro transfer döneminin büyük bir başarısızlık olduğunun net bir hali resmen. Umarım oyuncu değiştirme ihtiyacı bile olmaz yoksa oyuna alabilecek 3 tane oyuncu bile yok kenarda.

Son düzenleme:
Milyon eurolar harcanan takımın kenarda yedeği yok. Maç sonu kötü sonuca kaos çıkar.

Yedeklerden 5 değişiklik yapamadım gözüm kapalı yapsam 4'de kalıyorum

Barış sağ bek olmalı ileride tete olmalı ilk yarı ikinci yarı barış öne sağ beke Kaan 90 dakika çıkaramaz

8jkda amartey oynuyor ortasahaları cok agır kaldı mutlaka oradan gitmeliyiz

Kadro normal kaan korkutuyor orada sadece ama karşısında cenk var bu sezon ki cenkide durdursun bi zahmet. Onun dışında aponun sakatlık geçmemiş demek ki. Yedek kulübemiz tırt. Zaha’nın sakat olduğunada inanmıyorum bir arıza çıkarmıştır.

GHwO39IWsAAxtdE

Şuraya bak kadroda yedek stoper yok. Apo’ya noldu, son dönemlerde baya sıkıntı var onda

Kadro çok kısıtlı işimiz zor valla.zaha ve aponun olmaması da dar rotasyonu iyice sıkıntıya soktu.beraberlik iyi sonuç olur

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt