- 12 Haziran 2015
- 36.174
- 31.862
- 2.693
@Oğuzhan Sesko ahbab, TOD nasıl, ben izleyemedim maçı sürekli dondu ilk defa oluyor böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle, zaten cezalı duruma düşmesi büyük lütuf oldu bize. Her maç bizim orta sahayı tek başına hallaç pamuğuna çeviriyor, bugün de çok rahat yapardı, şu görüntüyle.Gedson olsa yine bu mallara maçı verirmişiz.
ben de bunu dusundum macta. cok sert vuruyor gereksizSanchez'in Muslera'ya geri paslari rakibin kalemize attigi sutlardan daha sert.
Beşiktaş kendimi yoruyor.Beşiktaş'ın bu sezonki uzak ara en iyi maçı, konyayi İstanbulsporu böyle ezemediler. Utanç verici bil ilk yari
Berbat bir Beşiktaş vardı ilk yarı. Bunda bizim kompakt oyunun etkisi büyük.Cenk tosun iki tane boş kaleye kaçırdı ağırlığı yüzünden, skora göre konusmayin, rezil oynadik
Sol tarafida bis birakiyoruz. Kerem hep ortaya geliyorAnlayabileceğini sanmıyorum 50 kişi yazmış aynı şşeyi aklınca laf sokuyor torreiranın fotosuna laf edip.