SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Devlet yani mevcut durumda iktidar, Ali Koç ile anlaşma yapmıştır, şampiyon olacağımıza inanmıyorum, bu senenin kayıtları 5-6 sene sonra çıkar. Benim merak ettiğim dursuna neler verildiği ? Şampiyonluk için ne aldı acaba ? Çünkü boey satışı, bonservis verilmesin demesi. Bunların hiçbiri masum ve tek taraflı olamaz. Muhtemelen amaçları bizim sahamızda Fenerbahçeyi şampiyon yapıp halkı sokağa dökmek.

Sıkıntı şu, hükümet her zaman fenerin yanında duruyordu, malum arena açılışı yuhalamasi sebebiyle ama seçime yaklaşırken bu kadar aleni olması garip geliyor. İşin icinde dursun Özbek de var, Erden Timur neden kenarı alındı ? Mantıklı bir açıklaması olan ?

Biraz daha artırın averaj yapsınlar adi köpekler. Bir muhtaç ekmeğe hasret kalin

Bu hakemin hakemliği bitmezse bize de yazıklar olsun. Ulan herifler döve döve seni terbiye ettiler, resmen maçı aldın diğer takıma verdin. Yediğin hak bakalım nasıl çıkacak göreceğiz. Bu şeref yoksunlarından değil Allahtan korkacaksın

Bir rts demisti bunlarin ceza sahasina girmesine de gerek yok penalti almalari icin diyem vallahi helal olsun dedigi cikti

Ya kardeşim hakkımızı gasp ediyor bu herifler çıkın konuşun yeter artik lan ben bile dayanamiyorum evimde

Sizin ben haysiyetinizi seveyim yeter be şerefinizi iki paralık ettiniz bir şampiyonluk için

Geri
Üst Alt