⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

Küçümsememek lazım, Fener maçında özellikle ilk yarı çok iyi mücadele ettiler. Boğdular resmen Fener'i. Pasla çıkarken basit top kaybı yapmamaya çalışmamız lazım. Defansı önde kurmalarını (öyle bir intiba aldım) iyi cezalandırırsak rahat maç olabilir yoksa zor maç.

Sen kaan'ı başka biriyle falan karıştırıyor olabilir misin?

Ali yeşilyurt nedir yaw 2 sene sonra mcdonaldsta çalışıp çalışmayacağı belli olmayan bi çocuğu en üst seviyede 200 küsür kere stoper oynamış adamla nasıl karşılaştırıp bir de üstün görebiliyosunuz akıl alır gibi değil

İstanbulspora karşı stoperdeki halini hatırlıyorum. Baya baya kötüydü.

Sanchez'in yokluğu kesinleşirse 2 tane farklı senaryo var.

-----------------------Muslera--------------------------

-Kaan------Nelsson----------Berkan-------Köhn-------

-------------Torreira----------Demirbay-----------------

-Barış-----------------Mertens-------------Kerem-------

------------------------İcardi-------------------------------

Bu durumda geçen haftanın 11'inden sadece bir kişi eksilip mevki olarak sadece bir kişinin yeri değişecek.

İkinci ihtimal;

-----------------------------Muslera--------------------------------

--Barış---------Nelsson---------------Kaan----------Köhn---------

----------------Torreira---------------Demirbay---------------------

--Tete--------------------Mertens-------------------Kerem----------

---------------------------İcardi---------------------------------------

Barış'ı geri çekince de bu sefer defansif olarak kademe konusunda sıkıntı daha çok oluyor. Fiziksel açıdan kapatıyor orayı bir şekilde ama Kaan'ın sol stoper performansı bence iyi değil ve Nelsson'u da sol stoperde oynatınca da dağa taşa atıyor iyice topları, Kaan'ı solda oynatmanın bir başka handikapı da sol ayağı tahta ayağı olduğu için oyun kurulumuna katkısı düşecektir.

Önde Tete'nin de vereceği katkı tartışılır. Rize muhtemelen savunmada kalıp hızlı oyuncuları ile çabuk kaleye gitmeye çalışacağı geçiş oyunu oynayacak. Bizim burada pres gücümüz iyi olursa topu çok çabuk kapıp kaleye gidebiliriz. Top kazanma reaksiyon zamanımızın iyi olması gereken bir maç. Bu noktada bence Barış'a önde ihtiyaç var, topu daha çok önde tutmak için daha iyi boğuştuğu ve pres yaptığı için.

Kaan'ı da sağda derine atacağı toplar için hucüm bakımından daha iyi değerlendirebiliriz. Berkan'ın sol performansı soru işareti ama sol bek olarak oynadı ve boy itibari ile de size olarak orada üstünlük kurar.

Tekniği de stopere göre daha iyi olacak, orta sahada zaman zaman yetersiz kalsa da. Sol bek oynadı daha önce ve fena iş çıkarmadı süpürürken. Stoper de oynayabilir bir maçlığına iyi konsantrasyon ve arkadaşlarının yardımı ile.

Gaich-Varesanovic gibi oyuncularla ilk 11'e başlarlar primleri de vardır.Defansta da bu kadar eksik varken en az 2 tane Gol yeriz gibi reis.Rizespor savunma anlamında kötü olduğu için 3 tane Gol atabiliriz gibi geliyo iç sahada..
+ zeqiri

shelvey, olowoyin.

baş belası bir ekip ya :/

Kgv gibi bu maç 2'yi 3'ü görmek lazım.

konuyu Marmaray'a çevirmeyelim

Ben rizeli topcu olsam, bu ne lan sadaka mi veriyonuz diye macta leş gibi oynardim

Çaykur Rizespor yönetimi, Galatasaray galibiyeti için futbolculara 1.2 milyon TL prim sözü verdi. (T24)

Umarım sanchez oynar aksi durumda aşırı sıkıntılı bir maç.

Ben rizeli topcu olsam, bu ne lan sadaka mi veriyonuz diye macta leş gibi oynardim

Çaykur Rizespor yönetimi, Galatasaray galibiyeti için futbolculara 1.2 milyon TL prim sözü verdi. (T24)
Geri kalanı yalı çocuğu tarafından karşılanıyordur, o yüzden merak etme hepsi it gibi koşacaktır.

Rizenin yapabilecekleri belli;

-Shelvey'in oyun kurması,
-Olawoyin'in hatlar arasında topla buluşup dribling yapması,
-Kanat oyuncularının beklerimizin arkasına şişirdikleri toplara yapacakları koşular,

Bu 3ünü engelleyebilirsek rahat bir galibiyet alırız.

Okan hoca Bayern’e, Prag’a maç kaybedince hiç kızmıyorum. Futbolda kaybetmekte var diyorum.

Ama volkan gibi, bunun gibi lavuklara 4’ten aşağı atmazsa sinirlerim bozuluyor. Bunlar, ayı, şikeci bülo, tam sapır sapır saplamalık adamlar. İçinden geçirmelik yavşaklar bunlar.

Bu maç neden cuma günü oynanıyor hala anlamış değilim. Fener pazar oynuyorsa biz de cts oynayalım. Cuma ne ?

Hafta içi taraftar sayısı en az 10bin düşüyor. Sinir bozucu.

Geri
Üst Alt