Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.215
- 25.593
- 2.598
Kupanin bi kulpundan tuttular herkesin morali bozuk tek sen değilabi hiç hevesim yok
dünkü maçtan ötürü sanırım
sizde durumlar nasıl ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupanin bi kulpundan tuttular herkesin morali bozuk tek sen değilabi hiç hevesim yok
dünkü maçtan ötürü sanırım
sizde durumlar nasıl ?
Herkes rahmetli Canaydın gibi olsun,centilmence bir maç olsun iyi olan kazansınBen bu maçta iyi oyun İSTEMİYORUM, bakın istemiyorum diyorum, beklemiyorum değil.
Bugün stadyumdaki herkesin, oynayan herkesin Melo olmasını istiyorum.
Döve döve, rakibin bam teline basa basa yenelim.
Rize denen bilmem ne şehrinin bilmem ne takımını döve döve yenmeyen Galatasaray a yazıklar olsun.
Ben bu maç için kinliyim, düşmanım, güzel oyun istemem, rakibe cehennem olmalı her santim çim.
Seneye oyuncu değil derlerBarış ile Kaan olmasa bu sezon defansta oynatacak adam bulamıyoruz.
Şampiyon olursak ikisine özel prim veeilmeli.
Bu kadar dar rotasyonda büyük iş takımın lider olması.
Rize, Kasımpaşa(d), Hatay, Alanya(d), Pendik, Ads ( d) , Sivas, Karagümrük
8 maç var fb maçına kadar.
Bu maçların altısı düşme potasındaki takımlarla. Zor bir fikstür olacak.
Herkes rahmetli Canaydın gibi olsun,centilmence bir maç olsun iyi olan kazansın
Kim fener mi?Akşam ki maçın görüntüsü şu bunların topçuları psikolojik olarak ligden ümidi kesmiş ligde üst üste puan kayıpları gelecek göreceksiniz
Kupanin kulplarini genelde farkli aliyor menerimKupanin bi kulpundan tuttular herkesin morali bozuk tek sen değil
Aynen öyle ligde bizim fikstür bunlara göre çok avantajlı durumda puan kaybı yaşamalarıda an meselesi olucakKim fener mi?