⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

aa davinson sanchezde sıkıntı mı var beyler? oynamama ihtimali varmış. tamamen sağlam 11 le çıkarız diye düşünüyordum şimdi de takımın bel kemiği belli değilmiş. vay arkadaş umarım oynar ya.

Bütün muhtemel kadrolarda berkan stoper görünüyor çok büyük risk olur kafaya çıkamaz kademeye giremez hiç mantıklı değil Kaan varken berkan ne alaka anlamak mümkün değil

Maçın gidişatına göre skorun çok değişken olabileceği bir maç; tahmin yürütemiyorum. RS a karşı, bazı maçlarda olduğu gibi eksik yakalanıp geniş alanlar bırakırsak işler zorlaşabilir. Golü erken bulup açılmalarını sağlarsak da farklı bir skor çıkabilir...

3-1 alırız maçı. iki sefer aşkın olayım dinleriz.

Fena yağmur var Rize için avantaj

Şaka maka bayağı zor maç ya eksik kadro kesin etkileyecek. Palut da Okan hocamdan sonra ligde en beğendiğim teknik direktör.

Rize maçı normalde pazar 16:00'da idi sanırım. Daha sonradan cuma saat 20:'a alındı. Bunun sebebi ile ilgili bir açıklama yapıldı mı? @Uğur İz ?

Yani sebep neydi ki? Her iki takımın da ne kupa maçı var ne Avrupa maçı?

Bu ertelemenin duruşma işi ile bir bağlantısı yoksa ben de bir şey bilmiyorum.
fikstür açıklandığında avrupadaydık. avrupada olunca ya pazar ya da pazartesi oynayacaktık.

avrupadan elenince o günlerde oynamamıza gerek kalmadı daha erkene çıktılar tv yayını için

Rızeyi yenmenin yanında birkaç futbolcusunu sakatladigimiz rezil ettiğimiz bir maç olması dilegiynen

Bir an önce baslasa da koysak.

Geri
Üst Alt