⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

evet biraz erken ama simdiden önümüzdeki sezon planlamasini yapma geregini duydum.

——————Muslera———————
Transfer—Sanchez—-Bardakci—Köhn
————Toreirra—-Transfer————
Baris————-Transfer————Kerem
———————Icardi———————-

ilk 11e 3 tane net süper transfer lazim.

Mertens ile 1 yil daha ama yedek icin
Zaha, Tete, Vinicius, Ndombele, Aurier ve Ziyech gitmeli!

Bu kez yildiz transfer degil Köhn gibi boey gibi futbola ac genc potansiyeli oyuncu lazim takima
Barış mucadele gucu yuksek evet ama kanattaki skor yukunu cekemiyor. Baris bence uzun yillar takimda kalmali joker oyuncu olarak.

Bu macin cumartesi oynanmasi gerekiyorken cuma oynanmasinda art niyet disinda bir sey aramiyorum

muslera

aurier sanchez nelsson köhn

torriera demirbay

kerem mertens barış

icardi​

hamle oyuncularımız:

apokerim
kaan
berkan
tete
vinicius

bu 16 oyuncuyla oynayacağız kalan maçları. ne yaparlarsa yapsınlar da destek vereceğiz.

umarım zaha ile ilgili problem de bir an önce giderilir ve 17. adam olarak listeye eklenir. zira iyi bir zaha'ya çok ihtiyacımız var. sadece iç sahada bile katkı verse olur.

Bilet bulabilirsem sırf rizeye küfretmek için gidecem bu maça. Varesanovic ve Gaich gibi iki önemli adamını fenere karşı yedek bırakan palut bizim maçta da bu adamları yedek bırakacak mı bakalım!

Bu maca kadar süre yine az. Ama bundan sonra rahatlayacagiz, sıkışık fikstürün son halkasi bu mac. Bundan sonraki Kasimpasa macina 9 gün sonra cikacagiz, ondan sonra da milli ara geliyor zaten. Aradan sonra haftada bir mac ile devam edecegiz.

Bu yüzden bu macta yine yorgun bir takim bekliyorum. Bir sekilde kazasiz belasiz atlatmak lazim, 1-0 olsun bizim olsun.

Kerem ve Baris ayni anda kanatlarda olmamali.

Her şeyden bağımsız bu Rize denilen takıma puan vermiyor olmamız lazım.

ne olursa olsun rizeye kendi evimizde puan kaybetmemeliyiz

öyle böyle taraftar futbolcular birlikte alacağız bu maçı

Ligde oynadığımız son 5 maçın golleri ilk yarıda geldi. Başta İcardi olmak üzere hücumda bir kaç oyuncu toparlanmassa hiç beklemediğimiz yerlerde puanlar bırakırız.

Beşiktaş maçındaki kadronun aynısıyla devam edelim bence gayet ideal ve istikrarlı bir 11 olduğunu düşünüyorum. Abdülkerim şu anda Nelsson ve Sanchez'den geride bu yüzden bir süre daha yedekte beklemesi lazım bu kadro ile devam ;

Muslera
Kaan Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi

+ Abdülkerim, Berkan, Ndombele, Tete, Zaha, Vinicius

üstün futbol ile rahat galibiyet

gökhan akkan

taha - emirhan topçu - atilla mosci - hojer

shelvey - olowoyin

akintola - varesanovic - zeqiri

gaich
minchev (santrafor)
gustavo sauer (sağ kanat)
muammer sarıkaya (merkez orta saha)
alikulov (stoper)

genelde bu roster ile oynuyorlar.

çok sıkıntılı bir ekip. aşırı derecede konsantre olmalıyız.

Cuma maci olmasina ragmen agresif bi tribün bekliyorum

Geri
Üst Alt