⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

1709915831214.webp

Çok zor maç. Berkan'ın savunmada oynaması hava toplarında çok etkileyecek bizi rahatça onun üzerinden uzun topla çıkabilirler.

Su an zorbay ve kardeşler ile birlikte ligte olmaması gereken hakemlerden birisi hakem dogramadan gol atarız umarim

Bu sene ana hedef şampiyonluk ama şöyle bir gerçek var transferler gerçekten fiyaskodan beter ,şampiyon olduktan sonra yönetimin komple değişmesinden yanayım tabi bu temenni başarılar aslanlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaan Ayhan oynasa iyiydi sağ bekte ben 11 i beğenmedim inşallah erken 2 gol bulup oyunu yavaşlatıriz

maça 20 dakika kaldı ama baya boşluklar var. YÖNETİMİMİZ SUSMAYA DEVAM ETSIN 5 KERE CUMA MAÇI YAPMIŞIZ IC SAHA AVANTAJIMIZ COP OLUYOR

Umarim gol erken gelir ilk yaridan fisi cekeriz bu serefsiz camia azicik umutlanirsa kopek gibi maca asilir

Ersun Yanal: Avrupa da kazandığı için psikolojik üstünlük yeniden fb de

AJFKWKCMMWMFKSKDKKWHSHAHSHSJAH

heyecandan yerimde duramiyorum antrede dolanıyorum

maça 20 dakika kaldı ama baya boşluklar var. YÖNETİMİMİZ SUSMAYA DEVAM ETSIN 5 KERE CUMA MAÇI YAPMIŞIZ IC SAHA AVANTAJIMIZ COP OLUYOR
Yav mac pazar gününden cuma'ya alındı Avrupa'dan elenince.

Diğer türlü gündüz maçı oynayacaktık pazar günü.

Var hakemlerini ve fikstürü ayarlayan yönetici muhtemelen fenerli bunu bildikleri için bizim yoneticilerde susuyor olabilir ama cidden büyük rezillik

Geri
Üst Alt