SL 23/24 H:3 | Fenerbahçe 4-0 Başakşehir | MS | 28 Eylül

En son böyle 6 da 6 başladıkları sezon Bursa şampiyon olmuş
Biz de Keitalı, Elanolu, Kewell, Baroslu sezon Rijkaard yönetiminde 7/7 ile başlamıştık.

Her maç ofans show yapıp, Keita falan takımların içinden geçiyordu. Al'de dandik Avrupa takımlarına 5-6 atıyorduk ön elemelerde.

Sonra lig bir oturdu gördük eşşeğin üreme organını.

Ayrıca o kadro tek bir Fb derbisi dahi kazanamamıştı.

Yani en güvendikleri iki oyuncu Dzeko ve Tadic. 37 ve 34 yaşındaki iki oyuncu ile nereye kadar gidebilirler gerçekten muamma.

Şu ana kadar ligde zor diyebileceğimiz herhangi bir takımla oynamadılar bile. Ona rağmen kıl payı gitti maçları hep.

Onlar adına en olumlu şey bir şekilde 5/5 ile başladılar öyle ya da böyle. Ancak biz de enselerindeyiz ve aynı periyodu çok iyi geçtik.

Takımlar iyice oturunca, işler çetinleşince, anadolu takımları küme düşme mücadelesinde dothraklar gibi oynamaya başlayınca neler olacak göreceğiz.

Yeter ki rekabet adil olsun. Tek dileğim bu.
haklısın vallahi, 3 dep maçı yaptılar, orta sahayu geçemedi samsun, son dklarda 2-0 yaptılar zar zor, ankaragücü depinden,ankaragücü neler neler kaçırdı son dk penaltı verilebilirdi, alanya maçında yine orta sahayı geçemeyecek kadar kötü oynayan alanyayı 1-0 zar zor yendiler son anlarda penaltı verilebilirdi veya krambolden yiyebilirlerdi.ki golde ofsayt var gibi. fb uçmuyor kaçmıyor yani sadece geçen seneye göre defansı daha sağlam ama hücum kısır bence, ligin ilk ve ikinci yarısının son 9 maçında dehşet zor fikstürleri var ve o zamana kadar zaten kondisyonları şimdiki gibi olmaz hele hele tadic ve dzekonun

Başakşehir yenilmezse iyi olur

2010'ların başına geri döndük. sadece fener'le bizim aramızda geçecek 1 yarış

başak'a şuan guardiola gelse bile toparlayamaz çok rezil bi kadroları var

Kalesine en az şut gelen takımlar ve yedikleri goller

▪ Fenerbahçe - 11 şut 3 gol
▪ Konyaspor - 14 şut 5 gol
▪ Beşiktaş - 15 şut 9 gol
▪ Başakşehir - 16 şut 6 gol
▪ Galatasaray 19 şut - 3 gol

(beIN Sports)

Fb'nin geçen sezondan farkı daha az pozisyon vermesi. Jesuslu dönem bir kamyon pozisyon veriyorlardı 4-5 attıkları maçta bile.

başakşehir 1 puan koparır diye düşünüyorum bakalım

Kalesine en az şut gelen takımlar ve yedikleri goller

▪ Fenerbahçe - 11 şut 3 gol
▪ Konyaspor - 14 şut 5 gol
▪ Beşiktaş - 15 şut 9 gol
▪ Başakşehir - 16 şut 6 gol
▪ Galatasaray 19 şut - 3 gol

(beIN Sports)

Fb'nin geçen sezondan farkı daha az pozisyon vermesi. Jesuslu dönem bir kamyon pozisyon veriyorlardı 4-5 attıkları maçta bile.

ligimiz bu sene ekstra boktan. diğer takımların boktanlığı ve aliş'in sponsorlukları saha içindeki her alanda daha iyi olduğumuz şikeci rakibimize şampiyonluk verme konusunda beni kuşkulandırıyor.

Basaksehir kotu durumda ve bu macin boylesi bir haftaya denk gelmesi kotu oldu. Bur umut belki beraberlik cikar, belki.

Alanya macinin hakki beraberlikti. Serefsizler ofasyti gormediler hadi parmak ucu falan filan gerideydi deyip ama herifin formasini yirttilar onu da gormezden geldiler.

Cagdas istese puan alir. Zorbay'in normalde feneri kollayacagini dusunmuyorum ama nereden geldigi belli olmayan bir emirle puan kaybetmelerine de musade etmeyebilir.

Uc bes sene once hakemlere sadece mac icerisinde oyle kufredip biz kendi isimize bakalim derdim. Hakem hakem diye aglayanlara da kizardim. Ama bu haksizliktan ote bir sey haline geldi. Ya da yaslaniyorum.

Fenerin üzerine dribbling yapan takımlar gol de atar puan da alırlar.

Nuri bunun şifresini verdi, kapanarak gol atmaları zor çünkü Fener açık oyun oynamıyor, kapalı, oyunu tutan illaki skor üretiriz kafasında bir oyunları var.

Ortalama üstü bir hoca elli kere puan alırdı şu ana dek.

çağdaş yerine e.b. bile olsa lider kalırdık ama çağdaş fb kale arkası tribününden başlar oyun kurmaya önde baskıyla ilk yarı 2-0 biter

Söyle ilk yariyi önde kapasalar 2. Yarı 75 e doğru 2 0 olsa tribünler karissa. Çekirdeğimi alıp yesem güzel olur ama bu cagdas fenere Yataş yapiyor

Nuri bunun şifresini verdi, kapanarak gol atmaları zor çünkü Fener açık oyun oynamıyor, kapalı, oyunu tutan illaki skor üretiriz kafasında bir oyunları var.

Gecen sene durum tam tersiydi. Fb kapanan takimlara karsi zorlaniyordu ve üzerine gelen takimlari rahat yeniyordu acik oynadiklari icin. Zamanla cözeceklerdir fbyi ve defolari ortaya cikacaktir diye düsünüyorum.

Nuri sahin cok dogru bir örnek, cok iyi analiz etti feneri. Ilk yarida antalya feneri oyun olarak perisan etmisti, o maci tamamen sansa kazandilar.

Başağın kazanmasını beklemiyorum. Beraberlik olabilir en iyi sonuç, farklı fb galibiyeti bekliyorum daha çok

O zaman bugun izledigimiz Adana, uzer bu fenevi ? Yusuf Erdogan bence o macin adami olacak gibi durmakta.

Geri
Üst Alt