- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Bana o imayı yapan adamın kçını keserim yavaş olModeratör arkadaşlar bir kontrol edermisiniz lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana o imayı yapan adamın kçını keserim yavaş olModeratör arkadaşlar bir kontrol edermisiniz lütfen
Cemali = Tarık Çamdal halen bu çocuk lig seviyede nasıl top oynuyor hakikaten anlayamıyorum. Cemali'yi kadroda görürseniz maçı açmayın boşa keyfiniz kaçmasın en az 2 golde hatalı olacaktır.
Bu takımdan bir b.k olmazEs kaza başşak bu ara bi tane atarsa bişeyler olabilir. 10 15 dkya atamazsa 5-6 olur
yok değil. tanıyorum o aveliFenerli mi diye. Şurada o cümleyi yazmak pek mantıklı değil bence.
lig takımlarının alayı kötüFenerden bi halt olmaz
Şampiyonluk ilan edilene kadar burada bizi içeride 3-0 yenip şampiyonluğu elimizden alacağının ıslak rüyasını gören kripto fenerliler vardıŞu feneri övme işini tam olarak nezaman biracaksiniz ona göre foruma girecem
Ustad fark suki sen her sene bunları söylüyorsunbu saatten sonra bunları herkes söyler beyler
sezon başı 2-3 maçla belliydi fenerin bu sezon çok farklı top oynayacağı
ben söylerken konulardan atıyordunuz
maalesef bu sezon çok çok iyiler
Tek artıları hızlı oynuyorlar bizden tabiFbnin kötü başladığı sezon yok yaw itidalli olalim