SL 23/24 H:3 | Fenerbahçe 4-0 Başakşehir | MS | 28 Eylül

Şu geriden pasla çıkma saçmalığında inat eden Anadolu takımı hocaları müebbet yemeli

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçın böyle olacağı baştan belliydi basaksehirin tonla eksiğinin yanında bi de çağdaş malı orta sahasız intihar gibi takımla çıkınca başka ne olabilirdi ki şu maçı ölçü alıp şampiyon olurlar demek için çok çok erken geçmiş sezonları da biliyoruz hep böyle başlıyorlar zaten

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çağdaş bu orta saha ile niye ciktin lan hakikaten soyluyorum. Mallar hep kendileri hata yaptı 3 goldede

Mahmut
Abeid
Onur

3 defansif adamı yedek bırakmış futbol profu slim fit. Şu herifi başımıza hoca yaptılar. Maç bitmeden devre arasında kovardım şunu.

Fenerin zemin bizim stadyumdan daha iyi en azından avrupa maçlarını kadıköyde oynayabiliriz.

Çağdaş yine çıkardığı kadro ile FB'ye gel beni farkla yen demiş resmen. Orta saha ikilisi Berkay- Alkesic bize karşı ön liberoda iyi oynayan Karzaev'i de hiç bir şey yapamasın diye beke koymuş çünkü ağır adamı beke koymanın başka açıklaması yok. Figueiroda'yu ilk 11'e yazmayıp Pelkası'ı yazması niyetini belli etmiş aslında.

Fener bir yerde formdan düşer atamamaya başlar da bu sene savunmaları iyi asıl sıkıntı o.

:(

1695921799390.webp

Geri
Üst Alt