SL 23/24 H:3 | Fenerbahçe 4-0 Başakşehir | MS | 28 Eylül

İrfan sakatlanana kadar bunlar zor puan kaybeder. Formdayken fark yaratıyor adam

Fenerbahçe nin genetik özelliği olan loser lığı bir noktada devreye girecektir.. O loserlık devreye girdiğinde hazır olmak lazım..

Ancak şu an ki gidişatları iyi.. Geçen yıl ki şaşaalı girişten farklılar, daha sağlam girdiler..

Rize daha fazla dert açar fbnin başına. Dün de demiştim başaktan beklentim yok diye

Ligte Galatasaray ve Fenerbahce kalite olarak arayı o kadar çok açtı ki şu skorlara şaşırmıyorum artık. Avrupada ise öyle bir gruba düştüler ki puan kaybetmeleri mucize sayılır. Kazandıkça tabi bir havaya giriyorlar. Fenerin gücü bizimle oynadığı zaman belli olur. İçeride de dışarıda da tokatlarız bunları. Şampiyonluğu derbiler belirleyecek.

Başakşehir hala geriden pasla çıkmaya çalışıyor şaka gibi

Fenerbahçe nin genetik özelliği olan loser lığı bir noktada devreye girecektir.. O loserlık devreye girdiğinde hazır olmak lazım..

Ancak şu an ki gidişatları iyi.. Geçen yıl ki şaşaalı girişten farklılar, daha sağlam girdiler..
Şu an tamamen hocasiz gidiyorlar en başından beri diyorum bu sezonu hocalar belirleyecek İsmail patlarsa İsmail olan hoca patlarsa Okan hoca gider

Geri
Üst Alt