Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.595
- 6.939
- 1.248
3 gol yemişsin defansta bir şeyler düzeleceğine kanat ve forveti alıyorsun oyundan. Adam sovmekte haklı sana. Böyle hocalık mi olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açık konuşalim bu sene ligde Galataasaray da Fener de maci ciddiye alırsa yenebilecek bir takım yok. Tek fark Şu anda fenerin bizden daha çok maclari ciddiye alması. Umarım bizde kendimize geliriz artikRize daha fazla dert açar fbnin başına. Dün de demiştim başaktan beklentim yok diye
Bak kolunu kirarimBizim fbden en eksik yanımız asla hazır olmayan oyuncularımız, ndombele zaha ziyech icardi( ona rağmen müthiş), bir türlü hazır olamadılar, hadi ndombele için 0 beklentim var ama zahanin durumu üzüyor
Sezona formda girdiler basit takımlarla karşılaşması daha iyi. Zor rakipler kötü günlere kalsınhaftaya kadıkoyde rizeyle
fiksture bak be
bizim camia bu fikstur oyununa nasıl sessiz kaldı anlamak guc
2. olan kaç eleme oynayacak cldeBiz ve FB dışında Ligde ts bjk dahil iyi takım yok bu sezon. Sakatlıklar cezalar derbiler belirler sampiyonu