Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.710
- 13.710
- 1.498
Yav hay sokayım feneve ya fenev aşağı fenev yukarı sezon sonu görürsünüz fenevi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana demirde birşeyler yaparBiz ve FB dışında Ligde ts bjk dahil iyi takım yok bu sezon. Sakatlıklar cezalar derbiler belirler sampiyonu
Basın toplantısında "soru yok mu arkadaşlar" diye kasıldığında boş hoca olduğunu anlamıştım. Rıza falan da uyuz ama fbden 30 kere puan aldı bu lawuğun bir numarasını göremedikÇağdaş burada ovulurken bile bomboş hoca olduğunu yazmıştım
Abartma başkan. Puan kaybedecek Anadolu'da adana haricinde takim yok. Derbiler belirler herseyiBu salaklar her yila boyle baslayip sonra tutuyorlar
Gecen seneden az puan toplayacaklarina eminim
Kim övdü.Çağdaş burada ovulurken bile bomboş hoca olduğunu yazmıştım
Daha Eylul ayi bitmeden top formlarini yakalamalari guzel.
Daha 32 hafta var oynanacak, havalar soguyacak, deplasmanlar, sakatliklar, cezalilar vs.
Iste febeyi taniyan uyelerBu salaklar her yila boyle baslayip sonra tutuyorlar
Gecen seneden az puan toplayacaklarina eminim
Gecen sene kim vardi real madrid miAbartma başkan. Puan kaybedecek Anadolu'da adana haricinde takim yok. Derbiler belirler herseyi
Gecen sene fener bu kadromuydu? Hala diyorum biz ve fb maci ciddiye aldığında bu ligde 2 takimi da yenebilecek takim yok biz daha ciddiye alamadikGecen sene kim vardi real madrid mi
Biz de fener de cok puan kaybeder kagit ustundeki gibi olmuyor her sey
ustad boyle birşey olsun emre zeytinliden nude gelecek3-3 biter
Şlden alinacak kotu sonuclar lige donuslerde sorun olabilirçok sıkıntılı günler bizi bekliyor
Geçenlerfe demiştim fb aralık ocak gibi düşmeler yaşayacak oralar önemliGecen sene kim vardi real madrid mi
Biz de fener de cok puan kaybeder kagit ustundeki gibi olmuyor her sey