SL 23/24 H:3 | Fenerbahçe 4-0 Başakşehir | MS | 28 Eylül

Bu szmanskinin bir haltini görmedim ben. İrfan daha iyi oyuncu bundan. Topa dogru durust dokunmuyor adamm geçen istatistikleri vardı. Oyunda kayboluyor

İsmail bile hakeme bakıyor foulden sonra kart yiyeceği için yine kart yok

Malesef bizim oyuncular hazır kısmina katılmıyorum.Su an hespi 11 oynayacak seviyededir..Bu adamlari kenarda bekleterek buyuk hata yaolpiyoruz. puan kaybı olduktan sonra birden hepsinin ilk 11 olacağını hepimiz biliyoruz.Bu yüzden geç olmadan bu adamları oynatmamiz lazım.
En büyuk sikinti zaha oynayacak kim kesilecek.nxdombele oynarsa ziyech,Kerem,tete nasıl oynayacak.orta saha sorunu çok büyük..keşke tek sorunumuz hazır olmamak olsa.bence özellikle orta saha başta olmak üzere transferde de çok ciddi planlama hataları yapıldı.

Bizim asıl sıkintımiz bu şikecilerle en büyük fark takım olarak yapılan savunma sahaya yayılma.Biz bazen neredeyse 3.lig takımların bile yapmayacağı sahaya yayılma işini yapıyoruz.Bunu sadece gol yeme sayılarına bakarak aaa iyiyiz bak diyemeyiz.Bunun yüzünden top calamiyoruz.rakiplerin çektigi şutlar anlaminda bu şikecilerle aramızda ciddi fark var.

bizim artık bu sahaya yayılma işini ,takım boyunu kısaltma işini iyilestirmemiz şart bunu yaptığımız zaman zaten 4231 miş 433 müş bunlar sorun olmaz.bu konuda en büyük işde oyunculara düsüyor..bir arada oynamayı ,yardımlaşmayi becerebilmeliler.
iste bu yüzden takım boyunun doğru olması için sanchez inanılmaz önemli.ligde inanılmaz fark yaratacaktır.

Keny pas versen gol halen koşacam diye uğraşıyorsun vasat topçu

Başakşehir'in kötü oynaması feneri de olduğundan iyi gösteriyor.

Fb tvdenmi izliyoruz maci malum gazete yav

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Sene başından beri hazırlık maçı kıvamında Konferans Ligi maçları oynadılar, ŞL elemeleriyle kıyaslamak büyük hata olur.
Biz bunları her türlü yeneriz, bizim takım net maç seçiyor

Standart çağdaş takımı sen bu ülkede ekmek yiyorsun sana hoca diye geliyorlar ya helal olsun

Geri
Üst Alt