⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Allah kahretmesin

Ndao İstanbulspor'da imiş

Off ya off

Takımın temelini oluşturan isimler devam etmeli, Boey - Torreira - Icardi olmazsa olmazlar. Tete formdayken o da devam etmeli. Mertens ve 2 Kerem geçen maç 11 başlamadılar, bu maç başlamaları makul olur. Kazım yokken Angelino mecbur, defansta da Nelsson - Apo ideal olacaktır. Bir tek kalede Günay beklentim var. Halil, Bakambu gibi isimler henüz takımda yer edinebilmiş değil, sonradan bile oyuna zor bela girebiliyorlar. Bu isimlerin 11 başlamasını riskli görüyorum. Mümkün olduğunca erken skoru alıp, ilerleyen dakikalarda Kaan, Zaha, Ziyech, Bakambu'yu sahaya sürmeliyiz.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın temelini oluşturan isimler devam etmeli, Boey - Torreira - Icardi olmazsa olmazlar. Tete formdayken o da devam etmeli. Mertens ve 2 Kerem geçen maç 11 başlamadılar, bu maç başlamaları makul olur. Kazım yokken Angelino mecbur, defansta da Nelsson - Apo ideal olacaktır. Bir tek kalede Günay beklentim var. Halil, Bakambu gibi isimler henüz takımda yer edinebilmiş değil, sonradan bile oyuna zor bela girebiliyorlar. Bu isimlerin 11 başlamasını riskli görüyorum. Mümkün olduğunca erken skoru alıp, ilerleyen dakikalarda Kaan, Zaha, Ziyech, Bakambu'yu sahaya sürmeliyiz.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En sondaki SM-S911B cihazımdan gönderildi uyarısı dahil kelimesi kelimesine mantıklı bir post.

Müsilaj
Boey Nelsson Apo Angel
Sanchez Torr
Tete Aktürk Zaha
İcardi
9+2 olsa İdeal onbir bu olur muydu sence @Uğur İz

Yine zilyon tane kaçırıp basit bir hatayla gol yiyeceğimizi bilmeyen yoktur herhalde

bu maçtan itibaren takımın iyi top oynamasını bekliyorum artık hazırlık bahaneleri bitmiş olmalı

Geri
Üst Alt