⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Muslera
Boy Nelson Apo Angel
Toreira-Kerem D.
Tete Mertens Kerem
İcardi
Çıkacak kadro bu ama ben olsam şu maçta Sacha'yı dinlendirirdim yerine Kaan oynatırdım.

Oynadı yahu bildiğin gördük CL eleme maçlarında kayseri maçında vs. 1 metre topla gidemiyor adam. Ayağının altından kaçırıyor falan :ddd

bence çok kısa süre geçirdi

ona bakarsan abi zaha koşamıyor da dersin ama kısa süre oldu

açıkçası böylesi sıkışık takvimde görece en kolay maçlardan birinde de boey torreira ve icardi dinlendiremezsek bu sezonu bitiremez bu adamlar

Keşke oliveirayı paketleyip duboisi tutabilseydik.

Aynı şeyi mdisjö için diyorum
Bunlar hep yüksek maaş sorunsalları
Oliviera Pendik gibi bi takıma maaşının tamamını da karşılasak gitmezdi mesela

Genede Okan ın net konuşmaması kaynaklıdır kalması
Teklif gelirse değerlendiririz ile bu adamı istemiyorum demek arasında dağlar kadar fark var zamana bırakırsan elinde kalır bu kadar basit. Kimse maaşını da karşılamaz gelip teklif de sunmaz
Senin görüştüğün kulüpler veya menajerler aracılığıyla teklif götürmen lazım bu tarz oyuncularda

Genede nazar boncuğu olsun diyelim
Geçen sene çoğu maçta oynamış bir oyuncunun maç performansı ortadayken bu sene bazı maçlarda oynayacak olan oyuncunun yerlerde sürünmesi doğal.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslera ve boey için tam dinlendirmelik maç.
hiç olmadı boey kesin dinlendirilmeli.

Maça ana kadro ile çıkıp erkenden koparıp rotasyon yapacaksak böyle yapalım sonradan tüm oyuncuları sokmak zorunda kalmayalım böylesi daha iyi olacaktır.

Günay
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Tete - Mertens - Kerem/Zaha
Icardi​

Keşke oliveirayı paketleyip duboisi tutabilseydik.
876 milyon kere yazdık da muhtemelen oyuncular yedek kalmak istemedi. Ya da kontratlar ağır olduğu için çıkamadık.

Yoksa Midtsjø ve Dubois kalıp, Sergio ve Bakambu'dan çıkılsaydı, çıkıldau gibi olurdu.

Kafa açmayın.

Sonra düşük maaşlı topçu gelince bu çöpü kim aldı diyorsunuz, yıldız yıldız diye kafa aç sonra ertesi gün göndermek iste, he öyledir.

Standart hücum hattımıza yakın bir kadroyla çıkıp sonuca ulaşırız. Gerisini dizin

Tete-Mertens-Kerem
Icardi​

Boey ve Zaha görselleri olduğuna göre hayırlı olsun yarın Zaha'yı 11'de görürüz.

muslera ve boey için tam dinlendirmelik maç.
hiç olmadı boey kesin dinlendirilmeli.
Elinde Dubois olsaydı rahatlıkla dinlendirirdin ama yok, Kaan ayhan sağ brkte ne oynar hiçbir fikrim yok ama Boeyle arada dağlar kadar fark olur. Aynı şrkilde elimizde Berkan olsaydı bir maçlığına Torerayı dinlenditirdin ama yok. Acayip bir planlama yaptık. Bu iki adamdan birine bişey olsa takım biter yerletine adam yok.

Geri
Üst Alt