⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Muslera çok iyiydi bugün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1- Su statta mac oynatmasinlar gozunu seveyim. Ambiyans cok kotu.
2- O penaltiyi umarim bir daha gormeyiz.
3- Rotasyonun cilkini cikartti hoca
4- Takima demisler ki kendinizi kasmayin, 1 tane atip top dolastirin. Bu oyunun baska izahi yok.
5- Rakip kotu diye mi yoksa yorugnluk mu bilmiyorum ama bu isteksizlik ve laubalilik cok can skici.

Neye göre iyi biraz aciklasana? Basmayan bir rakibe bile 10larca pas hatasi yaptik. Lakayit hareketler ne verkac var ne top tutan araya kaçan
İlk yarı için söylüyorum 7 tane şut çekiyorsun 24 kez ceza sahasında topla buluşuyorsun. Demek ki iyi oynamışsın ilk yarıyı. Son vuruşlarda ki beceriksizlik ya da son pasların yanlış seçimi iyi oynamamak değildir.

bu yeşile boyanmış patates tarlasında sakatlık vermeden maç bitirmek başarıdır. oyunu falan yorumlayamayız bu maç için. rezil herifler.

İkinci yarı berbattık,takım maç seçiyodur umarım,yoksa işimiz zor.

Tatsız tuzsuz oldu biraz.
Bu stadı Liverpool hariç kimse sevemedi zaten

Ben 83. Dakikadaki değişiklikte kaldım. İcardi 90 dakika oynama maddesi mi var acaba o anda çok saçma iş yaptık

2 direk 1 kaçan penaltı ceza sahasında harcanan elli tane top şanssızlık işte. sezon başındayız ne oynamamızı bekliyorsun ki

Bence epey kötüydük de( defansif olarak) ama zemin korkunçtu, pek laf etmemek lazım, yine de takım geçen seneden çok uzak, İstanbul bile rahat rahat geldi kaleye

3 lü çektirirken bile sanki zorla yapıyorlar. Nolmus olm bugün bunlara 😄

Çok saçma bir maçtı. İlk yarı 5-6 olacak maçtı 2. yarı ise kafa tamamen maçtan gitmişti. Değişikliklere kadar gol yememiz tamamen rakibin beceriksizliği idi. Hazırlık maçı oynuyoruz sandım yani hoca dahil acayip ciddiyetsizdi takım bu gün.

Pozisyon vermeden maçı aldık niye yükseldiniz ki 6-7-8atmak istiyorsunuz da olmuyor işte. Antrenman maçı yaptık bildiğin. Olur arada öyle şeyler.

Okan burukla geçen her zaman aleyhimize işliyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt