⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

yine macin basinda zibilyon tane kacirip ustune penalti rezilligi sornasi icardinin bireysel basarisi ile alinan 3 puan. böyle futbolu Allah kahretsin. rezil oglu rezil bir mac

Şu oyunu beğenenlerin hayatında izlediği bir diğer lig sanırım Zimbabve filan. Aksi halde haftada bir herhangi bir Avrupa ligi'nin özetlerini 5 dakika izleyen birinin her bizi izlediğinde kanser olmaması imkansızdan da öte bir durum.
İyi oynuyoruz ha. Vay be.

Zaha çok güzel birkaç ara pası vardı. O kadar da gömmeye gerek yok. Beklenti çok büyük tabi henüz o beklentiyi karşılayamadı. Genel olarak çok rotasyon vardı bu yüzden vasat bir oyun gördüğümüzü düşünüyorum. Neyse 3 puan ile yolumuza devam ediyoruz.

Zaha cidden cok kotu nerde palacta ki zaha nerde bu zaha sanki imitasyonu gelmis yani adam gecemez hazir degil evet ama pas tercihleride yanlis fenere gitse dahami hayirli olurdu diye dusunmeden edemiyorum

Takımda keyifsiz bir hava var ama umarım yorgunluktan ve Olimpiyat stadının rezil atmosferindendir.

Saha zemini ne kadar berbattı öyle ya top yere çarpıyor nereye gideceği belli olmuyor. Hatta bir ara Zaha'yı almasak bu zeminde oyuna iyi olur diye düşündüm. İnanılmaz berbat bir zemin bir de boyamışlar adamların formaları saçları yeşil oldu.

Geri
Üst Alt