Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.781
- 8.317
- 1.818
Hoca 3 lu orta saha oynaman lazim mertens falan küsmez sana merak etme. Takımın bel kemiği orta sahayi kaybediyoruz 30. Dakikadan sonra her maç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok daha neler. Islıklanınca düzelen bir tane şey gördün mü?Isliklanmasi gereken tek kisi var: Okan Buruk
oyunculari demotive etmeye luzum yok.
Icardi formsuz olunca daha çok kaçırıyoruz işte. Muslera da kaç tane gol yedirdi. Atan tutan olayı. Ikiside çok iyi ama formsuz. Benim anlamadığım 3 ayda nasıl bu takım hazırlanamiyo ben işin burasindayim.yine macin basinda zibilyon tane kacirip ustune penalti rezilligi sornasi icardinin bireysel basarisi ile alinan 3 puan. böyle futbolu Allah kahretsin. rezil oglu rezil bir mac
2 hatasi vardi önliberoda daha iyi oynuyor.tek bir hatası var bugun
Bu forumda bir oyuncu ovuluyorsa iyi cikma ihtimali cok dusuktur2 senedir sol bek sorununu cozemedik sözde çok iyi oyuncu aldık ama yine kotuyuz
teknik ekibe yazar kimse kusura bakmasinIcardi formsuz olunca daha çok kaçırıyoruz işte. Muslera da kaç tane gol yedirdi. Atan tutan olayı. Ikiside çok iyi ama formsuz. Benim anlamadığım 3 ayda nasıl bu takım hazırlanamiyo ben işin burasindayim.
bir tanesi rakibi karşılarken çok kolay geçildi demirbay da çok kolay geçildi muslera sağa yatıp çıkardı ilk yarı diğeri hangisi2 hatasi vardi önliberoda daha iyi oynuyor.
Tebrik ederim böyle konuş canımı yeçok fazla laubalilik vardı sahada
ciddiyetle oynasalar 0-7 olacak macdı
aşırı antipatik gözüktü
ilk defa bu sezon futbolculara sallayacağım
hocalık birşey yoktu tamamen maçı ciddiye almama zaten kazanırız havasındaydı topçular!!!!
Muslera'nin poposundan seken top ofsaytti.musleranın popsundan yavaşlamasaydı girseydi o 2 ataklarından biri 1-1 bitseydi ...
u maçları 2 3 net çözcen baba, adamlar bu sezon izlediğim en kötü takımdı.