⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

sanırım ilk yiyeceğim yeni transfer bakambu olacak

dedim zaman lazım ama olmayacak gibi

o topsuz posizyonda foul filan yapması neydi öyle ya 🙄
Fizik problemlerini geçtim, oyun zekasında da sorunlar var gibi

Bu adam villarealde nasıl oynamış yav. Yıllardır belli bi sistemi olan takımdır villa

Fener kazanmaması gereken birkaç maçı kazandı taraftardaki gerginliğin sebebi o puan kaybı gelsin herkeste bir rahatlama oluşacaktır.

fbde sanki bir düşecek tam düşecekmiş gibi bir hava var

biz çok iyi değiliz ama bizim takım sanki %30 %40 larında oynuyormuş gibi
laylaylom birşekilde maç kazanıyoruz

onlar ise %100 full konsantre ama çok zorlanıyorlar havası var kısır bir takım gibiler

Angelino cok kötü su an, ins. düzelir. Orta bile yapamiyor. Attigi toplar rakibe carpiyor.

fbde sanki bir düşecek tam düşecekmiş gibi bir hava var

biz çok iyi değiliz ama bizim takım sanki %30 %40 larında oynuyormuş gibi
laylaylom birşekilde maç kazanıyoruz

onlar ise %100 full konsantre ama çok zorlanıyorlar havası var kısır bir takım gibiler
Şu an fark yaratan Fred ve Livakovic gibi gözüküyor.

Tadic 5 maçtır ortada yok gibi, Dzeko yaşına göre iyi katkı verdi şu ana kadar fakat ben sürdürülebilir görmüyorum kendisi muhakkak o fizik ile o yaşta düşecektir. Symanski et mi tavık mu balık mı anlamadım açıkçası, Avrupa maçlarında skor yaptı ama ligde fıs şu ana kadar.

Genel olarak iyi diyebileceğimiz oyuncular, İrfan, İsmail Yüksek, Osayi, Ferdi hep geçen seneki oyuncular neredeyse.

Şu an fark yaratan Fred ve Livakovic gibi gözüküyor.

Tadic 5 maçtır ortada yok gibi, Dzeko yaşına göre iyi katkı verdi şu ana kadar fakat ben sürdürülebilir görmüyorum kendisi muhakkak o fizik ile o yaşta düşecektir. Symanski et mi tavık mu balık mı anlamadım açıkçası, Avrupa maçlarında skor yaptı ama ligde fıs şu ana kadar.

Genel olarak iyi diyebileceğimiz oyuncular, İrfan, İsmail Yüksek, Osayi, Ferdi hep geçen seneki oyuncular neredeyse.

bu fbnin bek şansı nasıl birşey yahu
senelerdir beklerde şanslılar
bizde son 15 yılda 4 bekden anca verim aldık
eboue riera boey mariano

adamlar şu ikisinide kanat diye aldı

Penaltıdan daha net bir pozisyon yaratıp kaleciyi çaresiz bıraktılar
Kerem çok iyi bıraktı, defans uyudu, kaçması talihsizlik oldu

işinize geldiğinde statlarda maç oynatmamayı biliyosunuz

bu kodumun stadının zemininin problem olduğu belli, istanbulda milyon stat var şurada oynatmak için diretmek nedir?
Yav burası birde hibrit çimi devlet eliyle yapılan stadyum değil mi.
Altı üstü 2 tane gün ışığı uv ışık falan kullanıp çi büyümesini sağlayacaklar. Millet taşın üzerine püskürtme çim atıp 1 haftada kocaman çim oluşmasını sağlıyor. Herifler kurulu düzende çimlere bakamıyor çok acayip olay yav.
Türkiyede bulunan stadyumların çimlerini denetleyecek bunun parasını da kulüplerin primlerinden düşülmesini sağlayacak bir firma bulmak ve uygulamak çok mu zor yav.
Kulüp başı rapor çıkartırsın planı verirse ellerine. Max bunun hazırlanması 100 bin dolar olsun.
Rezil bir davranış biçimi.
50 tür çim var ona göre uygularsın. Rusyası iskandinavyası suni hibrit kullanıyor sende kullan kardeşim o halde.

bu arada olimpiyatın konumu çim için belkide ülkenin en iyi konumumda karadeniz şehirleri haricinde

tepede, açık alan, rüzgarlı,
denize uzak, balkanik iklim, istanbulun en soğuk yeri nemli ve ıslak lokasyon, güneş alıyor stad çatısı ışığı kesmiyor

şurada çimlere bakamamak mallık

Dinazorlar hatirlar, bir Afrika’li herifi kolundan tutup Florya’ya getirmislerdi…. Fizigi ile, hal ve hareketleri ile “ben neredeyim yahu” diye haykiriyordu….. Hah iste Bakambu’yu zaman aldiginda bir kac dakika seyretmistim galiba 1 ay once….. Aklima o gariban gelmisti aninda. Yani futboldan da anlamam ama vucut dili ele veriyor iste.

Geri
Üst Alt