⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Abi deplasmanda 3-2 geriye düştükten sonra hemen penaltı kazanıyorsun, aynı anda rakip de 10 kişi kalıyor. Ancak penaltı kaçıyor. O penaltının kaçması normalde takımı bitirir. Bugün olmayacak hissi yaratır. Bizde de yarattı. Çöktük resmen ama işte Icardi de böyle mistik bir adam 2dk geçmeden sanki penaltı gol olmuş gibi hava yaratan golü attı yine :D
İcardi inanılmaz bir mentale sahip gerçekten.

Tüh be keşke birde haksız penaltı tarzı bir şey olsaydı lehimize güzel olurdu.
Daha tatlı oluyor fbnin öfkesi o zaman...
Bu akşam ha yenmişler ha yenmemişler aynı hamam aynı tas aynı puan farkı 😂

Son düzenleme:
Sevgili okan hocam artık şu kerem aktürkoğlu ısrarından vazgeç her zaman bugün gibi şansımız yardım etmeyebilir allah kitap aşkına şu mübarek aylarda bizi dinden imandan cıkarmayın artık adam sahada yürüyor top kayıplarını geçtim kendini messi falan sanıyor takımın tüm enerjisini emiyor ekran başında trübünde herkesi yoruyor yeter artık vallahi billahi yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kasımpatı son 10 yılda fenere karşı ilk defa şaibesiz oynadılar onda da hakem dogradı

lakin bu herifler bu sezon ciddi çok koşuyorlar her mac böyleler

biz rakibi iyi analiz etmemişiz o yüzden içimizden geçtiler

Herif anadolu takımı tribünlerine paralı köpeklerini dolduruyor bu sezon. Devlet olaya el atmazsa iş kötü

Son golde topu kafayla indiren Vinisyus
Top direkten dönünce önünde adam varken sakin kalıp, gelişine vurmayıp, açı oluşturup kaleye bıraktı
Ama endişe etmeyin, 1-2 ay daha geçsin o da diğerleri gibi telaşlı vuruşlar yapmaya başlar

2019 daki 3-2’lik rize maçı gibiydi.

Sevgili okan hocam artık şu kerem aktürkoğlu ısrarından vazgeç her zaman bugün gibi şansımız yardım etmeyebilir allah kitap aşkına şu mübarek aylarda bizi dinden imandan cıkarmayın artık adam sahada yürüyor top kayıplarını geçtim kendini messi falan sanıyor takımın tüm enerjisini emiyor ekran başında trübünde herkesi yoruyor yeter artık vallahi billahi yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem verdiği pas bile takımın ritmini bozuyor,
Zaha ölüsü bile kerem'e yedek olmaz kim ne derse desin!

kasımpatı son 10 yılda fenere karşı ilk defa şaibesiz oynadılar onda da hakem dogradı

lakin bu herifler bu sezon ciddi çok koşuyorlar her mac böyleler

biz rakibi iyi analiz etmemişiz o yüzden içimizden geçtiler

Her türlü skorda hep en yapılmaması gerekeni yaptık
Ayrıca sadece paşa değil, genelde skora göre oynamayı hiç bilmiyoruz bence
Bu sefer direkten döndük

Kasimpasa tribunleri fblilerle doluydu sanirim. Feto tezahuratlari yaptilar, acikca duyuldu mikrofonlardan, Bein aninda sesi kisti.

Geri
Üst Alt