⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Toreira ile Demirbay da orta sahayı rakibe verdiler.

Şu uzun toplardan vazgeçin artık

Sakatlandığından beri Kerem'in daha fazla golü var akan oyunda. Bjk maçından beri akan oyunda 3 gol atan bir forvetten bahsettiğinizi unutuyorsunuz. Geçen sezon ve bu sezon başındaki Icardi yok.
Haklısın da sahada Mertens(o da sıradışı golleri) hariç net skor katkısı veren kim var? Yine ona güvenmek zorundasın. Barış topu iyi getiriyor ama daha çok çizgide oynuyor, golden uzak. Aktürkoğlu zaten ayağı kalastan farksız denk gelecek de atacak, Orta saha zaten Demirbay arada, Torreira hiç katkı vermiyor. Nasıl stoperde Berkan izlenmeye el mahkum ise, Icardi de izlemeye mahkumuz. Ayrıca sana geçen sezonki Icardi yok diyorsun, sana katılmıyorum, tam olarak geçen sezon ki Icardi var. Geçen sezon da Beşiktaş maçından sonra Kayserispor maçına kadar akan oyunda attığı gol sayısı sadece 3’tü. Son 9 hafta kala açıldı Icardi, unutmamak lazım.

Bugün su saatten itibaren puan kaybı olursa yönetime yazmaz okan a yazar

tabiki değişiklik yok muhteşem oynuyoruz çünkü.çok büyük hocalık bu yaptığı wow.

Çıkın alın ulan şu maçı, bana göre şampiyonlıiuk maçı hadi ya

Yazıklar olsun yaa

Başka da bir şey demiyorum

Okan'a bu yüzden tam destek veremiyorum

İstediği kadar istatistik done olsun

Adaletli forma dağıtmıyorsan bitersin kardeşim

Nedir ya Kerem ve İcardi sevinci

ben kapattım

icardinin en azından çıkması lazımdı. size iyi seyirler kendime eziyet çektiremem

Bu Kasimpasa'ya ne oluyor ya afra tafralar falan bizim yedek kulubesine?

Haklısın da sahada Mertens(o da sıradışı golleri) hariç net skor katkısı veren kim var? Yine ona güvenmek zorundasın. Barış topu iyi getiriyor ama daha çok çizgide oynuyor, golden uzak. Aktürkoğlu zaten ayağı kalastan farksız denk gelecek de atacak, Orta saha zaten Demirbay arada, Torreira hiç katkı vermiyor. Nasıl stoperde Berkan izlenmeye el mahkum ise, Icardi de izlemeye mahkumuz. Ayrıca sana geçen sezonki Icardi yok diyorsun, sana katılmıyorum, tam olarak geçen sezon ki Icardi var. Geçen sezon da Beşiktaş maçından sonra Kayserispor maçına kadar akan oyunda attığı gol sayısı sadece 3’tü. Son 9 hafta kala açıldı Icardi, unutmamak lazım.
Zaha var. Gol atma ihtimali Icardi'den daha fazla. Ewt geçen sezon da ilk yarıda fazla bir şey yapmamıştı Icardi ama onda yeni gelmişti ve Gomis idare etti diye fazla gündeme gelmedi.

Geri
Üst Alt