⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Adana demir deplasmanina kadar bence en zor macimiz

Kazanirsak önümüz bayagi acik ve avantajimizi kullanmis olacagiz

Zor mac cünkü ligde top oynamasini bilen ender takimlardan biri kasimpasa

Takim halinde fazlasiyla geriye kosmak zorunda kalabiliriz yapilacak top kayiplarinda

Takim dinlenme firsati buldu bu yüzden fizik olarak ve mental olarak daha hazir olacagimizi düsünüyorum

Kazanacagiz ve rahat durum da devam edecegiz insallah

İlk maçı zaha çözmustu neden ikinci maci da çözmesin

Hajradinovic'i kitlediğin Fall ve Nuno Costa'nın hızlı çıkışlarını durdururuz. Dikkat etmek gereken diğer nokta çizgiye indikleri zaman orta açmak yerine yerden yay civarına çıkarıp serbest gelen orta saha oyuncularına şut fırsatı yaratıyorlar. Onun dışında pek fazla esprileri yok. Erken gol ile rahat galibiyet bekliyorum.

Rizespor için deplasmanda kötüler iç sahada iyiler demiştim aynı şeyleri Kasımpaşa içinde söyleyebilirim iç sahada o kadar iyi değiller deplasmanda daha etkiler.

Pendikspor 61, İstanbulspor 55 ve Kasımpaşa ise 51 gol yemiş bu 51 golün yarısını iç sahada yediler basit hatalar yapılıyorlar.

9 gün dinlenmiş olmamız önemli çünkü uzun maç temposunda ciddi yıpranmıştık fiziksel olarak diri oluruz.

Deplasman tribünü için umarım 2 blok vermişlerdir eğer tek blok verdilerse skandal olur.

Biz isimize bakalim.

1710604334088.webp

En önemli maçımız
Artık her maç final
Tam Konsantrasyon

Hayradonivici kitlemesi lazım sokan hocanın çünkü takımda her tehlikeyi bu adam başlatıyor

Geri
Üst Alt