⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Kereme oruç tutuyorsan oynama denmesi lazım. Yeter artık. Adam bırakın koşmayı hafif tempo yürüyüş bile yapmıyor. İcardi zaten kötü, muslera sende yettin artık altı pasa gelen topu alamıyorsan emekli ol ve git

Hadi icardiyi çıkarcak cesaretin yok anladım hocam keremi neden kesemiyorsun nedir bu ısrar sürekli sürekli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım barış alperin ayağına bakıyor onun dışında topu ileri taşıyacak gücümüz yok. Zaha kesinlikle oyuna girmeli

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardiyi geçtim. Akturkoglu gibi pas kaybı yapmaktan zevk alan bir topçu daha gormedim. Bence zevk alıyor. Göz göre göre Pas hatası yapıyor. Hucumlarimiz olgunlasamiyor sayesinde. Neyse 1 tane atsinda yıldız olsun

O küfür eden şerefsizler kimin köpekleri acaba. Ettiğiniz küfürleri ananıza iade etmek lazım.

Neden Demirbay oyun kurmak için stoperlerin arasına girmedi hiç anlamadım. Boşa harcadık golden sonraki dakikaları. Önde basıyorlar işte. Kaan'ı oraya çekmenin manası neydi ki. Savunma dengesi daha çok bozuldu.

Adamlar bizden iyi oynuyor çünkü kanat oyuncuları var. Topu alıyor dönüyor adam geçiyor isabetli pas veriyor falan biz unuttuk o işleri 40 top kaybı yapıp 10 tane tribüne vurup bir tane atsın kapak taktı yazıcaz bize yeter
Adamların iki kanadı Nuno ve Fall şiir gibi işliyor

Bizde de Kerem isabetli pas attığı zaman seviniyoruz

Sonra neden böyleyiz

Paşa 10 şut
Biz 6 şut

Yarı yarıya geride kaldigimiz bi maç olmamıştır son 2 sezon

yine aynı 11 ile başlar ikinci yarı başında gol yeriz 1 dakika sonra oyuncu değiştirir bu filmi 100 kere izledik bir kere daha izleyelim bakalım.

Rakibin forveti her topa atlıyor adam eksiltiyor bizim icardi daha olumlu top kullanamadi.

icardi leş.Hatta ötesi..
Her pozisyonda ofsayt da beklemeler filan.
Keza Kerem Aktürkoğlu da ikisi de çıkmalı.
İcardi kendisine gelmeli artık.Bu kadar cepten yenmez 1 aydır.
Direk cikarsın hoca 90 dakka nasıl olsa oyundayım olmaması gerek

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha bitik ortada kalan bir topuda biz alalım artık. İki kişi topun dibinde adam 10 metreden gelip top alıyor

Sanmam ağabey ortasahayı çok rahat geçiyorlar
Hocam zyech zaha tete yedekte olması avantaj olsun bu maçta. Mesela barış defans oynamayinca bunlar yedek oluyor ve alternatifin oluyor o açıdan da ben hep barış defans olmasın istiyorum. Yeneriz diye düşünüyorum akşam da en kötü beraberlik diyorum hayırlısı bakalım. Her koşulda fb den iyi takımız

Geri
Üst Alt