⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Oyunu önemsemiyorum, sadece sonucu almaya bakalım. Önemli bir 45 dakika var.

fenerlileri doldurmuslar seyircilere ve bildiğin terör örgütü liderinin adını bağıra bağıra şarkıyla söylüyorlar. artık bu işe ciddi yaptırımlar yapılmak zorunda

bugün sol tarafı hiç kullanamıyoruz. kerem çıksa bile baya değişiklik gösterir oyun. ilerde top tutamıyoruz. her top kaybı karşı atak oluyor.

Takım kupadan avrupadan elendi 9 gün ne yaptınız da koşacak hâliniz yok. Rakip bu akşam deplasmanda. Bu fırsat bir daha gelir mi?

Defansta Berkan, Kaan, ortada Demirbay, hücumda Kerem İcardi takıma hiçbirfaydaları yok.

icardi çıkarsa maçı kazanma ihtimalimiz oldukça azalır. elimizdeki tek saf santrafor kendisi. icardi'nin yerine zaha ile başka bir oyun oynarsın. vinicus ise, icardi'nin ölüsünden bile daha kötü.

rakip savunmayı her daim diken üstünde tutup, yeri geldiğinde derine inip top dağıtır icardi. yanlız kötü ama kabul ediyorum, farklı bir şey söylüyorum.

Kasımpaşa duran toptan atar dedik, gereksiz duran top verdik sürekli. Açık futbol oynuyorlar ama kontra atak yapamazsak sürekli baskı yiyip pozisyon veririz, ileri uçta Barış harici top tutabilen yok, Zaha girmeli,Abdülkerim de stopere geçip Torrera-Berkan yapmalıyız orta sahayı.

kulüp yönetimi kurucusuna küfür edilmesine sessiz kalabiliyorsa bize laf etmek düşmez

öyle 2-3 satır yazıyla tepki olmaz.

ya coşcam
ya karalara bağlıcam 45 dkda

Boey olsaydi sağ tarafi duman ederlerdi barisla

Barış, Nelson, Köhn dışında hepsi kötüydü. Köhn'ün önünde Fall olduğu için o da zorlanıyor. Boey bile zorlanmıştı ona karşı ilk yarı

Sadece barışın sırtı dönük pas atmakı atak organizasyonu ile be olması bekleniyor ki. Golden sonra barışı beke çekip kaanı ortaya atacaktık. Demirbay ile şut deneyecektik.
Robot gibi aynı taktiğin tutacağını düşünmek cidden hata yani sonra hocayı niye eleştiriyorsun.
Her oyuncu her bölgede oynasın istiyor ama bir oyuncu ile 3 bölge aksıyor bunu kafadan kabullenerek hareket etmeli.

Geri
Üst Alt