⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

o kadar topcu geldi sadece dayi ve köhn oynuyor

zaha + tete 1 sekilde kazanilmali, kerem ve/veya icardi artik kesik yemeliler

tribünleri kurucumu ismini reklam etmemek için kullanmadığım terörist elebaşı ile kullanıyor

futbolu ayrı ortamı ayrı nefret ülkenin

cok tadim kacar bu maci alamazsak
Benim de ama ilginctir rize macindan onceki sinerji sosyal medyada yoktu,yok sıkıntı yok puan kaybi la kasimpasa kimin iti bu ne korku vur geczaten kasimpasayi ezemiyorsan sikecilerle bas edemezsin sirf negatif pompa

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortasahayo geri kapmamız lazım.

yoksa ileri hiç top gitmeyecek.

Demribay ve Torreira daha domine etmeleri lazım. gole kadar pas yaptık
golü atınca bıraktık ortasahayı

Oruç tutmak yasaklanmalı!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abdülkerim sanchez ve boey yokluğu çok belli oluyor

savunma öne çıkmadığıçin mesafeler çok açık kalıyor

hoca ortasahayı boşaltıp forvet almaz umarım en cok bundan tırsıyorum

Paşa iyi alan kapatıyor, yönlendirmeleri de doğru yapıyorlar. Mertens'in ki gibi ekstra bir gol lazım bize

Gündüz maçları hep sıkıntı geçiyor. Konsantrasyon eksikliği var.

Ya bilmiyorum etkisi varmı ama bizim adamlar gündüz maçına aşina değil kpaşa gibi takımlar alışık. Alışılmadık koşullar ki özellikle ışık rahat oynatmayabilir.

Bizim derdimiz tek fark öne geçince maçı kafada bitirme sorunu her maç aynı

Barış sağ beke, Kaan stopere, Zaha sola,Ziyech sağa.
Kerem A ve Berkan dışarı

Bu maçı alamazsak 2 haftalık Milli ara ızdırap gibi geçecek.

Mutlaka kazanmalıyız, iyi oyun falan istemiyorum. Sonuç odaklı bakmak lazım son haftalarda, o yüzden birine çarpıp mı girer biri kendi kalesine mi atar umrumda değil. Yeter ki şu maçı alalım.

Attığımız goldeki gibi ekstra bir beceri ile veya duran toptan gol bulabilirsek iyi olur. Organize bir şey yapacak gibi durmuyoruz.

Maçın hissettirdikleri hiç iyi değil. Tam bir dangalakça gol yiyip yenilmelik gündüz maçı.

Adamlar bayernin unitedin yapamadigi baskiyi yapiyor bize top cikartmiyorlar. Arka bom bos tarla gibi 1 kere barisa indirdik mertens bom bos vurdu. Bu eforla baskiyla dusecekler oyundan umarim arkadaki bosluklari degerlendiririz . Darlandim izlerken ya

40 yılın başı Bi keyiflendik sonunda farkı açarız dedik keyifli keyifli tsnin puan almasını bekleriz dedik bütün keyfin içine sictiniz ya

Geri
Üst Alt