⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Vallahi maç gitti dedim döndü şükür. Takımı beğenmedim. Bu maç bu noktaya gelmemeliydi.

O tribünde fetullah gülen, arif erdem, hakan şükür diye anıran eşekbahçe'nin sığır ve holigan tayfasına da dübüründen girdi o son gol. Şimdi sabaha kadar anırabilirler.

Bugün Galatasaray'la fetöyü karıştıran yarın anasıyla avradını karıştırır.

bu maç zaaflarımızı çok fena ortaya koydu - hakem ikinci yarı maçta bizi durduracak hiç bir iş yapmadı cidden.

her haltı kendimiz ettik kendimiz bulduk bu maçta.

Maçın son anlarına baktım hani ondan öncesini izleyemedim. Maçın zor olacağını bekliyordum hatta puan kaybı beklediğim bir maçtı Kasımpaşa hücumcuları bize çok ters olan bir takım ve bizim defanslarda yoktu. Hani gol yiyeceğimiz kesin gibiydi bir de yenilen golleri baktım ki Muslera'nın da saçmaladığı günlerden biriymiş. böyle olunca 3 gol yemişiz. Ona rağmen 4 atıp kazanmak ve 3 puan çok önemliydi. Bu arada pozisyonları da gördüm de yine çok kaçırmışız. Bundan sonra Kerem A yerine Zaha ilk 11 başlamalı. Kerem A hala top kaybı hastalığına devam ediyor sanırım. Ziyech yine asist yapmış. Son dakikalarda Mertens'in Torreira'ya asist yapacağım diye yediği golde çok saçmaydı. Her neyse her şeye rağmen çok önemli 3 puan. Bize en ters gelen takımdı Kasımpaşa.

Sözde suni rakibe karşı moral bozucu bir zafer. Hele geçen haftaki Pendik katliamından sonra çok iyi oldu bu şekilde kazanmak.

Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Topa müdahale etmeye çalışıp düşürürsen kırmızı yok haklısın ama topla alakan yoksa direk düşürmeye oynarsan kırmızı.

O pozisyonda da rakibin topla oynamaya gram teşebbüsü yok, tek amaç zahayı bozmak vurdurmamak faul yapmak

Vallahi maç gitti dedim döndü şükür. Takımı beğenmedim. Bu maç bu noktaya gelmemeliydi.

O tribünde fetullah gülen, arif erdem, hakan şükür diye anıran eşekbahçe'nin sığır ve holigan tayfasına da dübüründen girdi o son gol. Şimdi sabaha kadar anırabilirler.

Bugün Galatasaray'la fetöyü karıştıran yarın anasıyla avradını karıştırır.
Apokerim veya sanchez hemen dönmeli. 2 maçtır stopersizlik yüzünden çok gol yedik

Tribünde bize küfür truva fenerliler şimdi ağlayarak evine gidebilir

Wuaaaahhhhh golazoooooooooooo lan!!!!!!!!! Çıldırıyorum tutmayın beniiiiii!!!!!!

Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Hocam kasıtlı faul yaparsa kirmizi penalti doğru. Ama topa müdahale etmek istedi zamanlama hatası yaptı o zaman penalti kirmizi olmuyor. Burda adam vurmasın diye kasıtlı çekti zahayi

Geri
Üst Alt