- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
acayip bi maçtı acayip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlak gol olduğu için verebiliyor. Boş kale gol atacak adamı indir sadece sarı o zamanBeyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Babalar sözünü tutar. O penaltıyı kaçırdıktan sonra maçı almama ihtimali yoktu
Oruç gitti. 61 gün kefaretin varUlan dilimin ucunu hissetmiyorum oruç ağızla sövmekten felç mi kaldım ne.
Topa müdahale etmeye çalışıp düşürürsen kırmızı yok haklısın ama topla alakan yoksa direk düşürmeye oynarsan kırmızı.Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Apokerim veya sanchez hemen dönmeli. 2 maçtır stopersizlik yüzünden çok gol yedikVallahi maç gitti dedim döndü şükür. Takımı beğenmedim. Bu maç bu noktaya gelmemeliydi.
O tribünde fetullah gülen, arif erdem, hakan şükür diye anıran eşekbahçe'nin sığır ve holigan tayfasına da dübüründen girdi o son gol. Şimdi sabaha kadar anırabilirler.
Bugün Galatasaray'la fetöyü karıştıran yarın anasıyla avradını karıştırır.
Afiyet olsunEliminen yerim
Okan Hocam ziyak hamlesiyle maci aldi
Hocam kasıtlı faul yaparsa kirmizi penalti doğru. Ama topa müdahale etmek istedi zamanlama hatası yaptı o zaman penalti kirmizi olmuyor. Burda adam vurmasın diye kasıtlı çekti zahayiBeyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı