⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Vinicus da işe yaradı 90da kafayla indirdi golü attı, tebrikler

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3'ü yedikten hemen sonra Zaha'nın pozisyon olmasa muhtemelen puansız dönerdik. Acaip bir kırılma anı. Berkan'dan stoper olmayacağı da ortaya çıktığına göre çok kritik bir 3 puan aldık.
Bide Da Costa'nın alinabilitesi varsa bi fiyat araştırmasını hak ediyor. Manyak etti herif bizi bugün, kimse mi üstünlük sağlayamaz bir herife. Davinson olsa muhakkak fark ederdi orası da ayrı.
Bravo ulan takım, ohh yarabbim kritiği de yaptım bi rahatlama geldi, stresine sallandirdigimin oyunu.

Bu maç 90 dakika mıydı şimdi ben 2 sene gibi hissettim yaşlandım be resmen. İnanılmaz önemli ve kritik bir galibiyetti tutuk bir oyun oynamamıza rağmen tek önemli olan şey bugün 3 puanı alabilmekti ve aldık çok mutluyum. Vinicius Mitroglou golü attı Ziyech maçı çözdü müthiş bir yetenek keşke sakatlanmadan oynayabilse takıma seviye atlatır. Şimdi keyifle Ts-Fb maçını izleyebiliriz işte bu maçın ne kadar zor olduğunu gördük her zaman en önemlisi kendi oynayacağın maçtır.

HUA.gif

HUA.gif

HUA.gif

HUA.gif

Tribünleri dolduran ananasçı orman çocukları siz gidin sahibiniz gelsin. Alayınızı hallederiz

Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Topa müdahale icin atlasa değemese penalti olsa kirmizi olmaz da, topla ilgisi olmadan cekme calim falan bunlar olursa kırmızı. ki bunlar oldu.

Bu maç 90 dakika mıydı şimdi ben resmen 2 sene gibi hissettim yaşlandım be resmen. İnanılmaz önemli ve kritik bir galibiyetti tutuk bir oyun oynamamıza rağmen tek önemli olan şey bugün 3 puanı alabilmekti ve aldık çok mutluyum. Vinicius Mitroglou golü attı Ziyech maçı çözdü müthiş bir yetenek keşke sakatlanmadan oynayabilse takıma seviye atlatır. Şimdi keyifle Ts-Fb maçını izleyebiliriz işte bu maçın ne kadar zor olduğunu gördük her zaman en önemlisi kendi oynayacağın maçtır.
Disimdeki dolgu elime geldi bi sure ben mac izlemem Allahtan milli ara az dinleneyim

3-2 de ben bitti dedim ama çevirdik valla inanılmaz bir takımız çok yıldız var ama hep yarım yamalak oynuyor adamlar

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt