⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

2019 daki rize maçı gibi oldu. Yine fb yandaşı yine gündüz maçı

golleri izleyelım tekrar link var mı

Son golü attığımızda koçun ve o patlıcan burunlu muşmula suratlı oğlunun yüz ifadelerini görmek isterdim.

Aşağılık namussuzlar!

Zaha da o golü atsa 5-3 olsa çok iyi olurdu

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımı olağanüstü kötüydü ama yine de çok şükür kazandık. Çılgın ve çıldırtıcı bir maçtı. Kötü de oynasak Allah yardım ediyor. Hakem diye ciyaklıyan şikecilere Allah akıl sağlığı versin. Kırmızı kart yemese sarı yer ikinci sarıdan atılacaktı zaten gerizekalılar.

Ne izledik böyle. Hala kendime gelemiyorum. Kabul edemediğim şeyler:

1- Aktürkoğlu başta olmak üzere 10 yaşında çocukların yapmayacağı pas hatalarına bir son verilememesi
2- her maç gol attıktan sonra vitesi en alt seviye alınması
3- ileri uçta rakibi az adamla yakalayınca kayıtsız şartsız saçmalanması
4- icardi gibi adamın kritik bir anda bir penaltıyı "en atılmayacak noktaya" vurabilmesi
5- okan hocanın kötü oynayan adama fazla tahammül etmesi

geçmiş olsun renktaşlar. çok çok ucuz atlattık

Seviniyorum ama kızıyorum da şans bizden yanaydı yoksa berbat ötesi oynadık. Bu tarz zorlu galibiyetler takımı motive eder yoksa bu maç için sevinilecek bı taraf yok.

Kulubede adam.olunca daha farklı oluyor önceden bir zaha vardı. Barış bek olmayınca tete de oluyor ve zyech de geldi.

malum camianın topçuları it gibi bu maçı izlemişlerdir banko. 80. dakikada gs 3-2 yenikti.

ama sonrasında icardi sokunca, son dakikada da vinicus da sokunca pelte gibi olmuşlardır.

5 puan geride ts cehenneminde başarılar. gerçi ailesi ile kadıköy'de maçlara gelen emre abiniz avar'dan sizi destekleyecektir ama merak etmeyin.

3-3'ken Mertens'in karşı karşıya olmasına rağmen kaleye arkası dönük kontrol ettiği ve Torreira'ya bırakmak zorunda kaldığı pozisyonda nasıl çıldırdım. Oyuncu falan değiştiriyorduk o ara. Sonra buraya yazdım. Mesajı gönderdim. Benden önceki son mesaj "gooool" imiş, onu gördüm. Geriden izliyordum biraz...

En çok da orta saha kavgasını net kaybetmemize canım sıkıldı. KP iyi bir takım ama bu kadar ezilmemeliydi bizim takım. Seneye ilk olarak bu sorunun çözülmesi gerekiyor...

Geri
Üst Alt