12 Numara Josef De Souza ceza almalıdır Tweetlerini silmiş.
Mallik yapiyorlar, ama su ezik hakemler korkuyorlar ve puan kaybetirmiyor bu serefsizlere. Sadece son 3 haftaya bakarak bile puan farki en az 8 olmustu.Neyse beyler sıkmayin caninizi. Trabzona is dustugunden beri ne zaman bi ise yaramis ki. Bu mallar en ummadik maclarda puan kaybettiler. Gecen sene giresun bu sene samsun.
Yine gider bi mallik yaparlar merak etmeyin
bir tane yerde bu olay 1. planda değil.Bünyamin Gezer: Fb nin 3. golünden önce net faul var.
Artı penalti pozisyonunda Djikuya kirmizi cikmaliydi dedi.bir tane yerde bu olay 1. planda değil.
ulan bildiğin maçın sonucunu etki eden bir hata değil mi?
herkes maç sonrasındaki olaylara odaklanmış durumda.
Bu işten nasıl en az hasarla sıyrılırız diye düşünüp bunu buldular herhalde. Daha önce çok sahaya atlama olayı oldu ama oyuncuların taraftara bu şekil saldırdığı bir olay hatırlamıyorum. TFF falan değil olaya direkt devlet el koymuş gibi duruyor. Bildiğimiz fener bu saate kadar 10 kere açıklama yapardı çünkü. Susun demişler belli.FB'liler sürekli "bıçakla saldırı" diyorlar. O kadar kamera görüntüsü veya fotoğrafta şu bıçağı net şekilde gösteren bir görüntü gören var mı? Bir tane sahaya girenin ceketinin kolunda ne idüğü belirsiz bir şey parlayan foto, bir de yerde yine ne olduğu anlaşılmayan bir metalik nesne gibi bir şey görüntüsü dışında bir şey görmedim ben.
Saha içiyle alakalı bu maçta emin olduğum yüzde 99 avcı maçı koça sattı.
Ödemeyi de bitcoin ile aldı.
Çıkardığı kadro ve daha önemlisi hiç baskı yaptırmaması vs normal değil.