- 18 Mayıs 2011
- 22.578
- 12.236
- 1.873
11 ler gibi hakemler de son anda belli olsa çok daha iyi olmaz mı? Maç gününe kadar meler in içinden geçerler bu şerefsiz adiler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz,şeffaflık iyidir11 ler gibi hakemler de son anda belli olsa çok daha iyi olmaz mı? Maç gününe kadar meler in içinden geçerler bu şerefsiz adiler...
Şu şekilde keyiflendik biz temsili yav
Sen gomeceksin sen başkasından medet umma biraderTrabzon'da biraz haysiyet varsa bu feneri o sahaya gömer.
Taraf bahsini düşük açmışlar oradan bir şey bulamadım 1/2 oranında son 5 maçın 3'ü 2-2 bitmiş ben de gollü maç bekliyorum.
1.60 olması gerekiyodu aslında ama bu Oran da iyidir.Maçlar'a yakın oynanma Oranlar'ına da bakmak gerek ama şu an için bu Maç 1/0 şeklinde gözüküyo.Berabere bitebilir ama Oynanma Oranlar'ına bakılmalı.Maç'a yakın tekrar bakarız kanks.Bizim bu Beşiktaş Maçı'nda mesela ben 2/2 olabilir dedim.Oynanma Oranlar'ı normaldi ve o şekilde bitti.Başka 1 Maç daha vardı Başakşehir'in o Maç'ın oynanma Oranlar'ı sıkıntılıydı başka 1 sonuçla bitti..1.52 ne yaw
@Murat Durmaz nedir yorumun. En az 1.70 - 1.80 olması lazımdı. Maça kadar muhtemelen 1.75leri görecektir bence
bu ne1.60 olması gerekiyodu aslında ama bu Oran da iyidir.Maçlar'a yakın oynanma Oranlar'ına da bakmak gerek ama şu an için bu Maç 1/0 şeklinde gözüküyo.Berabere bitebilir ama Oynanma Oranlar'ına bakılmalı.Maç'a yakın tekrar bakarız kanks.Bizim bu Beşiktaş Maçı'nda mesela ben 2/2 olabilir dedim.Oynanma Oranlar'ı normaldi ve o şekilde bitti.Başka 1 Maç daha vardı Başakşehir'in o Maç'ın oynanma Oranlar'ı sıkıntılıydı başka 1 sonuçla bitti..
Tahmin reis
Allahim ruyada miyimTs yensin. Maç sonu kavga çıksın, taraftar fb li topçuları hastanelik etsin
Dep maçına o yüzden vermişlerdir. TS’nin önemsediği bir maç olduğu için lobileri bizden güçlü. Sinecek birini verseler TS lehine sinerdi de HUM en azından gördüğünü çalacaktırHum iyi oldu saldırıdan sonra cesur kararlar veriyor, şikecilere ezdirmez kendini.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En önemlisi de VAR diğer acemileri yönlendirdiği gibi yönlendiremez ekrana çağırırsa. HUM hatalı bir karar verirse müdahale etmeyebilirler ama fenerin kasımpaşa ve pendik maçlarındaki gibi kör göze parmak işler olmaz.Dep maçına o yüzden vermişlerdir. TS’nin önemsediği bir maç olduğu için lobileri bizden güçlü. Sinecek birini verseler TS lehine sinerdi de HUM en azından gördüğünü çalacaktır