SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

11 ler gibi hakemler de son anda belli olsa çok daha iyi olmaz mı? Maç gününe kadar meler in içinden geçerler bu şerefsiz adiler...

Trabzon'da biraz haysiyet varsa bu feneri o sahaya gömer.

Fenere 1.50 oran vermişler, nasıl bu kadar favoriler anlam veremiyorum en az 2 olmalıydı

Screenshot_2024-03-14-17-19-38-914.webp

feneri yarışta tutmak için her şey yapılıyor yine yapılacaktır bu maçtan ekmek çıkmaz.
asıl mesele şu ki biz 3 puan alacak mıyız ?
gündüz maçları hiç hoşuma gitmiyor
şayet yenersek bu maçı rahat izleriz

A türevi tvlerde ta çalışanlarının durumlarını merak edeceğim maçtan sonra

1.52 ne yaw

@Murat Durmaz nedir yorumun. En az 1.70 - 1.80 olması lazımdı. Maça kadar muhtemelen 1.75leri görecektir bence
1.60 olması gerekiyodu aslında ama bu Oran da iyidir.Maçlar'a yakın oynanma Oranlar'ına da bakmak gerek ama şu an için bu Maç 1/0 şeklinde gözüküyo.Berabere bitebilir ama Oynanma Oranlar'ına bakılmalı.Maç'a yakın tekrar bakarız kanks.Bizim bu Beşiktaş Maçı'nda mesela ben 2/2 olabilir dedim.Oynanma Oranlar'ı normaldi ve o şekilde bitti.Başka 1 Maç daha vardı Başakşehir'in o Maç'ın oynanma Oranlar'ı sıkıntılıydı başka 1 sonuçla bitti..

1.60 olması gerekiyodu aslında ama bu Oran da iyidir.Maçlar'a yakın oynanma Oranlar'ına da bakmak gerek ama şu an için bu Maç 1/0 şeklinde gözüküyo.Berabere bitebilir ama Oynanma Oranlar'ına bakılmalı.Maç'a yakın tekrar bakarız kanks.Bizim bu Beşiktaş Maçı'nda mesela ben 2/2 olabilir dedim.Oynanma Oranlar'ı normaldi ve o şekilde bitti.Başka 1 Maç daha vardı Başakşehir'in o Maç'ın oynanma Oranlar'ı sıkıntılıydı başka 1 sonuçla bitti..
bu ne

Hum iyi oldu saldırıdan sonra cesur kararlar veriyor, şikecilere ezdirmez kendini.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dep maçına o yüzden vermişlerdir. TS’nin önemsediği bir maç olduğu için lobileri bizden güçlü. Sinecek birini verseler TS lehine sinerdi de HUM en azından gördüğünü çalacaktır

Dep maçına o yüzden vermişlerdir. TS’nin önemsediği bir maç olduğu için lobileri bizden güçlü. Sinecek birini verseler TS lehine sinerdi de HUM en azından gördüğünü çalacaktır
En önemlisi de VAR diğer acemileri yönlendirdiği gibi yönlendiremez ekrana çağırırsa. HUM hatalı bir karar verirse müdahale etmeyebilirler ama fenerin kasımpaşa ve pendik maçlarındaki gibi kör göze parmak işler olmaz.

Trezege/ bosnak - afrikali/ gavur eslemelerinde bakalim hakem kimden taraf olacak.

Geri
Üst Alt