SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Bari birkaç kart sakatlık falan olsa
Ama ellerini kollarını sallaya sallaya gidecekler herhalde
TS çok etkisiz

Bugünkü kasimpasaya karsi oynasalar kayip ederlerdi. Gerci penalti kirmizi kart jokerlerini hesaba katmak lazim. Normal sartlarda kayip ederlerdi.

Serbest vuruşu çıkar 2 şutta 2 gol. Goller de çok rahat atılan şutlardan.
Normalde gerginliği yaşaması gereken fener ama tam tersi Trabzon dağılmış halde.

Enis rezalet mendy yok Berat rezalet takım oyunu kurgusu yok.Tahmin ettiğim gibi gidiyor.Tek üzüldüğüm zor maç fazla efor boş kart belki sakatlık olur diyordum ama güle oynaya kazanacaklar moralle dönecekler

60 a kadar 1-2 olmazsa bir şey çıkmaz maçtan.

TS momentumu alması lazımda - basması lazımda vs vs .

Serbest vuruşu çıkar 2 şutta 2 gol. Goller de çok rahat atılan şutlardan.
Normalde gerginliği yaşaması gereken fener ama tam tersi Trabzon dağılmış halde.
Her sene ts'nun yaşadığı baskı

Kendi evinde bu baskıyı hep yaşıyordu zaten

Şaşılacak bir durum yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berat-Mendy ikilisi iç saha için ideal değil. Hücuma çıkamazsın bunlarla

dogru ama fazlasıyla pozisyona giriyoruz atamıyoruz o ayrı konu ama bunlar dedigim gibi son 6 7 mac hucum olarak facia durumdalar hakemler el atmasa kac puan bırakmıslardı malum
Kesinlikle haklısın. Pozisyon üretmede biz fersah fersah daha iyiyiz. Ama çok top kaybı yapıyoruz ve bu rakibe tehlikeli pozisyonlar veriyor

Eminim ayni seyleri Samsun ve Alanya maclari icin de demissindir. Anlamsiz.

Futbol bu, belli olmaz.

Ama seni anliyorum, hayal kirikligi yasiyorsun su anda. Boyle yazman da normal.
O maçlarda kaybedilen puan yarıştan kopmak anlamına gelmiyordu. Kasımpaşa ve pendik maçlarında nasıl yarıştan koparılmadıklarını gördük. Adım gibi eminim her ne pahasına olursa olsun maçları kazandıracaklar bunlara bu saatten sonra

fener övüp durmayın beyler, şimdiye hakemler olmasa 15 puan fark olacak takım
Bu TS’ye biz 5 attık hatırlatırım
Belki bir gaz, gerginlikle puan alır diyprduk olmadı

Geri
Üst Alt