SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Galiba bu sene finali bizim statta yaptırmak istiyorlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba mı?

Geçen sene de aynısını denediler. Ama olmadı. Çünkü biz hepsini üst üste koyup sevdik, sevmek derken ne dediğim açık.

Bu sene işi iyice sağlama aldılar. 4 bir yandan uğraşıyorlar itoğlu itler

Ts taraftarıda fb gibi agresif kendı takımlarının oyununu baltalıyor

Trabzon halkını tahrik etmeyi planlayan sonuçlarına hazır olacak şekilde yapsın bunu

kırmızı kart ve 1den2 seçenekleri göze batmakta
takip etmiyom ama ifb maçlarında penaltının oranı düşmüştür heralde o yüzden onu saymadım

fb'in sınırda olan topçularından kimse kart görmedi değil mi :d

Öncelikle güzel bir futbolla Kasımpaşa'yı yeneceğiz sonrasında da Trabzon Fener'i haşlayacak puan farkı 5 olacak hayırlısıyla. Fenerbahçe 10 haftadır ligde top oynamıyor bu maçta yenilmelerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle güzel bir futbolla Kasımpaşa'yı yeneceğiz sonrasında da Trabzon Fener'i haşlayacak puan farkı 5 olacak hayırlısıyla. Fenerbahçe 10 haftadır ligde top oynamıyor ama etkili jokerleriyle ayaktalar bu maçta bu jokerler rahatça devreye giremeyecek yenilmelerini bekliyorum.
Bence tam tersi hakem skandal bir iş yapacak tribünleri indirip 0-3 kazanacaklar +3 averaj ekleyecekler.

umarım bu stadyumda kaybedecekleri sadece puan olmaz. (moral - motivasyon, şampiyonluk yarışındaki heves kaybı :d)

Son haftalarda yaşanan Başakşehir, Alanya, Kasımpaşa, Pendik vs. maçlarında yaşanan yahut ilk maçta Kadıköy'de yaşanan duruma benzer şeyler yaşanılırsa Fb maç sonu stadyumdan havalimanına hangi araçla gidecek.

Şaka mı bu , fenerin yurtdışında bile oranı 1.7 , nasıl bu kadar favoriler

Screenshot_2024-03-10-22-15-56-132.webp

Simdiden korku başlamış

Selahattin Baki: TFF'nin Trabzonspor maçında şapkadan nasıl bir tavşan çıkaracağını hep birlikte göreceğiz.

Geri
Üst Alt