SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Arda Kardeşler en son Rize-Fb maçını yönetmiş olmaz.
Bayarslan Alanya-Ts maçını yeni yönetmiş. Sanmıyorum.
Bahattin Fb'nin puan kaybettiği Samsun maçını yönettiği için fbyi kıllandırmak istemezler.
Zorbay hem tsnin son maçını yönetti. Hem de fred'i attığı için fb maçlarını bu sezon kapadı bence.
Cihan aydın fb-paşa maçındaki penaltıdan dolayı olmaz.
Atillanın son maçı hatay-fb olmaz.

Tugay Kaan Numanoğlu, Bitigen ve Meler müsait. Bence favori Bitigen
Bayarslan diyorlar

Trabzonspor taraftarı öfke, nefret, kin bunların hepsini kullanıp top rakipteyken ıslık olarak sahaya yönlendirirlerse bu maçı kazanırlar.

Bazen doğru kullanıldığında öfke zarardan çok yarar getirir hatta son senelerde onu başardıklarını düşünüyorum.

Yaw bes attigimizda gormediniz mi uyusuk seyircilerini? Tribunlerinin yarisi en buyugu 18 yasinda coluk cocuk. Futbolla kazanmaliarini bekleycez.

Bugün şerefli bir takımdan maç alınıp şerefsiz bir takıma verildi. Trabzon o kadarda dayanamaz. 5 kırmızı verirler yine fenerin haneye 3 puan yazdirirlar. TFF çok büyük oynuyor bu sene. Ramazan ramazan sovdurduler

Bunu daha önce de yazdim biz kazandigimiz sürece herhangi bir sorun yok

Gecen sezon da bizim 14 mac seri yaptigimiz dönem de puan farki bir türlü artmadi ama önde götürdük yarisi herzaman

Puan farki artmiyor diye stres yapmaya da gerek yok daha gecen sezon bunun aynisini yasadik sakin kalmakta fayda var

Bu maci normal sartlarda fener kazanamaz ama hakem ittirmesini haftalardir acik bir sekilde kullaniyorlar bu yüzden beraberlik bile yeterli

Puan kaybi olmazsa dedigim gibi kendi isimize bakacagiz kazanarak devam edecegiz

1-3 fener alır. fenere 1 penaltı garanti verilecek trabzon'da mendy kırmızı kart görecek.

Bu maçın yarıda kalma ihtimali çok yüksek. Şikeciler hakem operasyonunu büyük oranda var hakemleri aracılığıyla yapıyolar adamlar rivada güvenli ortamda otururken Trabzon çıkabilmiyiz çıkamaz mıyız derdinde olmayacak. Gene penaltı uydurmaya devam edeceklerdir.

fenerbahçeye yine kazandıracaklar hiç ümidiniz olmasın.

Geri
Üst Alt