SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Bu maçtan ümidim yok. Saracoglunda oynansaydi trabzon saplar derdim ama akyazida gergin oynuyorlar genel olarak. Futbolcuların hepsi kerem aktürkoğlunun rams parkta oynadığı gibi oynuyorlar baskı dan dolayı.
o sahadaki son 5 lig maçının 4ünü trabzon kazandı,geçen sene fbden puan kaybı bekliyorduk zaten

Bu arada fener bana göre ilk defa tam bir deplasman maçı oynayacak. Super lig'in diğer takımları hep fenerin arka bahçesi. Olmayan bir kaç klüp Antep gibi, onlarda da stadın yarısı fenerliydi.

Simdiye kadar oyun olarak ligde oynadiklari deplasman maclarinin sadece 3'ünde zorlandilar (Ankaragücü, Kayseri, Antalya). 14 deplasmanda 13 galibiyet 1 beraberlik (Adana) kesinlikle skandal bir istatistik.

Simdiye kadar oyun olarak ligde oynadiklari deplasman maclarinin sadece 3'ünde zorlandilar (Ankaragücü, Kayseri, Antalya). 14 deplasmanda 13 galibiyet 1 beraberlik (Adana) kesinlikle skandal bir istatistik.
Saçma istatistik oluştu ama Alanya maçında ofsayt golü ve atlanan bir Alanya penaltısı, Antep maçı 80 den sonra ve 10 kişi kalmasa muhtemelen puan veya puanlar alacak Başakşehir maçı vardı.

Saçma istatistik oluştu ama Alanya maçında ofsayt golü ve atlanan bir Alanya penaltısı, Antep maçı 80 den sonra ve 10 kişi kalmasa muhtemelen puan veya puanlar alacak Başakşehir maçı vardı.
aynen bunu yazmaya geliyordum ben de.

3 maçta da bariz hakem hataları ile galibiyetleri aldılar.

Eeeee eeeee eeee e e

Uy aha

Eeee eeee eeee e e
halay-ceken.gif

Fenerbahçe'nin, Trabzonspor maçı kadrosu açıklandı.

❌ Çağlar Söyüncü
❌ Rodrigo Becao
❌ Leonardo Bonucci
❌ Mert Hakan Yandaş
❌ Joshua King

--------------------Uğurcan-------------------

Meunier-----Mendy--------Denswil-----Eren

-----------------Berat------Umut-------------

Visca---------------Bardhi------------Trezeguet

--------------------Pepe-------------------------

Tsnin en sıkıntılı yeri orta sahanın merkezi orda ezilmezlerse puan alırlar şikecilerden

Tsnin en sıkıntılı yeri orta sahanın merkezi orda ezilmezlerse puan alırlar şikecilerden
Mendy stoper oynarsa İsmail, Fred direk Berat, Umut'u çiğ çiğ yerler bu kadar yumuşak orta alanla Trabzon en az 0-2 yenilir.

Trabzon maçı kazanmak istiyorsa orta alanı kazanması gerek orayı verirse fener efor bile harcamaz geri koşmaz hele ki fener kazanmak için önde oynaması gerekiyor.

Trabzon orada sağlam durup eğer kanatlara aktaramazsa tek kale maç olur.

Uğurcan
Menuir - Fernandez/Benkovic/Baniya - Denswill - Eren
Mendy - Berat
Visca - Bardhi - Trezeguet
Pepe​

İşte o yüzden bir şekilde Mendy nin orta sahada olması gerekiyor

Mendy stoper oynarsa İsmail, Fred direk Berat, Umut'u çiğ çiğ yerler bu kadar yumuşak orta alanla Trabzon en az 0-2 yenilir.

Trabzon maçı kazanmak istiyorsa orta alanı kazanması gerek orayı verirse fener efor bile harcamaz geri koşmaz hele ki fener kazanmak için önde oynaması gerekiyor.

Trabzon orada sağlam durup eğer kanatlara aktaramazsa tek kale maç olur.
Mucib hocam dusunmustur rahat olalim

Geri
Üst Alt