SL 23/24 H:31 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 3 Nisan

bazı arkadaslar bizim takımı eleştiriyor,bunlara iyi bakın takımlarına zerre guvenmıyorlar her maca banko hakemlerini getiriyorlar

zajc-kurunic orta sahasına da üstünlük kuramazsan bırak bu işleri bilimsel hikmet

zajc-kurunic orta sahasına da üstünlük kuramazsan bırak bu işleri bilimsel hikmet
isterse zübeyir-muğdat orta sahası olsun önemli değil. şu işi bir anlatamadım.

sadece penaltı-kırmızı kart işi değil bu arada. o joker hakları ya ilk fırsat bulunduğunda ya da en son noktada iş sıkışırsa devreye giriyor.

90 dakika sağdan soldan her şeye faul çalınacak. ads top bile oynayamayacak. fb'in gri ofsaytları bile devam ettirilecek "pozisyon sonlansın" diye. ama ads'ın yarım metre ofsayt olmayan atakları ofsayt diye kesilecek. hakem "atmosferden etkilendim" diyecek. var hakemi "o an öyle hissettim" diyecek.

bu yapıdan bir anadolu takımı nasıl puan alsın?

samsun kazara aldı, başkanları onlarca kez özür diledi.

isterse zübeyir-muğdat orta sahası olsun önemli değil. şu işi bir anlatamadım.

sadece penaltı-kırmızı kart işi değil bu arada. o joker hakları ya ilk fırsat bulunduğunda ya da en son noktada iş sıkışırsa devreye giriyor.

90 dakika sağdan soldan her şeye faul çalınacak. ads top bile oynayamayacak. fb'in gri ofsaytları bile devam ettirilecek "pozisyon sonlansın" diye. ama ads'ın yarım metre ofsayt olmayan atakları ofsayt diye kesilecek. hakem "atmosferden etkilendim" diyecek. var hakemi "o an öyle hissettim" diyecek.

bu yapıdan bir anadolu takımı nasıl puan alsın?

samsun kazara aldı, başkanları onlarca kez özür diledi.

hacı alanya beleş penatıya rağmen puan aldı bok gibi oynuyor fener içeride 5 maçtır falan geçelim pls bunları

Keşke bu maçta küme düşme hattındaki bir takım ile oynasalardı. Zajc-Krunic orta sahasının içinden geçemeyecek 2-3 takım var ligde biri Adana Demir ama tabi bunlar kağıt üstünde.

Net Fener galibiyeti beklendiği için en umut dolu olduğum maçlar bu maçlar oluyor. Beklentisiz ama umutla takip edeceğim.

tff icinde var hakemlerini atayan yöneticiyi direkt ismen dillendirmemiz şart yoksa bizede verecekler bu fenerlileri

VAR hakemi Emre Malok olmuş, yani artık şakayı alayı falan çoktan geçti iş gerçekten.

Açık konuşuyorum ben artık futbol üzerinden bu ülkede başka planların devreye sokulmaya çalışıldığına kesin olarak inanıyorum. Sezon başından beri en az 10 puanı direkt hakemler sayesinde toplayan bir camia var karşımızda ama öyle bir kitleye sahipler ki sürekli mağdurlar, sürekli kendilerine oyunlar oynanıyor. Bu hezeyanlara kolayca inanabiliyorlar 7'den 70'e, eğitimlisi cahili ayırt etmeksizin.

Çok tehlikeli bir noktaya götürüyor işi Ali Koç. Kendisi kanımca bir piyon asıl oyunu oynayanlar başka. Alman propaganda bakanı Goebbels'i kendilerine örnek alıyorlar. Ne diyordu Goebbels "Büyük bir yalanı defalarca tekrarlarsanız insanlar sonunda ona inanmaya başlayacaktır." Bunlar artık amatör ve organize değil artık "Profesyonel ve organizeler. "

Ancak anlamadıkları olay şu: Bu tip kötülüklerin sonunda büyük bir hüsran karşılar sizi. Hitler kaybetti Goebbels kaybetti, onun öğretilerini örnek alanlar sonunda hep kaybetti. Fenerbahçe sadece futbola odaklandığı gün şampiyon olabilir ama bu tip kötülükleri yaptığı sürece başarı mümkün değil. Sonunda hep kaybedecekler.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#KoçunUşağıTFF tt olmus

@Murat Saylak

fb'de 10-12 eksik falan var herhalde.

bu maç için yap bir fb onbiri ve yedek kulübesi bakalım.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ
ARDA KARDEŞLER
EMRE MALOK
Fatih MADEN
Sinan SEZER
Selman DURSUN
Halil İbrahim AYÇİÇEK
Gülşah Bostancı BOZBAYINDIR
Yusuf Ziya TAŞKAN
Ahmet İBANOĞLU
Ünsal ÇİMEN

yedek kulübesine gerek yok bence.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ
ARDA KARDEŞLER
EMRE MALOK
Fatih MADEN
Sinan SEZER
Selman DURSUN
Halil İbrahim AYÇİÇEK
Gülşah Bostancı BOZBAYINDIR
Yusuf Ziya TAŞKAN
Ahmet İBANOĞLU
Ünsal ÇİMEN

yedek kulübesine gerek yok bence.
mesajı bırakalım olacakokadarhan

harbi ya yap bir roster

Hikmet Karaman denen adam anca bize çelme takar fbye taktığını görmedim daha fbnin orta sahası zayıf olacak ama o zayıflığı kardeşler-malok ikilisiyle telafi ederler ümitlenmeye gerek yok

Ferdi yetişmezse sol bekleri yok bu maç.

Geri
Üst Alt