SL 23/24 H:31 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 3 Nisan

Koç baktı milyon dolarlık transferler iş yapmıyor hakemleri, rakipleri bağladı bu da yetmedi tffyi emir eri yaptı. Adana puan falan alamaz bunun için kendilerini kasmazlar

Bu maç puan kaybetsinler başka birşey istemiyorum.

1000007123.webp

bakalım kazanabilecekler mi

puan kayibini geciniz beyler, tff resmen size hersey serbest dedi. birakin hakemi tehdit etmek mac onu ve devre arasi odasina kapatik dayak atip hic birsey olmamis gibi sonra birde hakeme ve TFF bize karsi hikayesi ile herkesi tehdit etmeleri daha gercekci..

bunlarin niyeti bizim maca kadar ortaligi yangin yerine cevirip bizim taraftarin sahaya inmesi bakin bize hemen puan silme cezasi verirler. kuslara kac puan yetiyorsa eksi x puan yazarlar.

Yine haksız-hukuksuz bir penaltı bekliyorum.

fbde ismail fred osterwolde falan yok ama EMRE MALOK var

Bugün puan kaybederlerse maç tekrarı isteyecekler mi bakalım göreceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes kesin kazanacaklarını düşünüyor ama bence sürpriz olabilir.

Bu mac gerekirse sahaya girip hakemi doverler, mac devam eder ve tahrikten dolayi ceza almazlar.
Asiri gergin bir mac bekliyorum. ADS iyi takimdi ama su anda ne durumdalar bilmiyorum.
Garip bir psikolojide olduklari icin elleri ayaklarina da dolasabilir ama hakem(ler) yardim edecektir.
ADS'nin puan almasi icin, klasik tabirle, hakemi de yenmesi lazim.
Beklentileri dusuk tutalim.

Fb saha dışına çıktı puan kaybı öyle böyle gelmiyor hadi Hiko babaaa
images

Olurda bir mucize yasanir Fener puan kaybedirse, ve puan farki iyice azalirsa TFF son care olarak yeni bir kural cikarir, birinci ve ikinci takim Final maci yapacak kazanan sampiyon olacak diye

Fenerbahçe'de 9 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde; Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Szymanski, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Fatih Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Geri
Üst Alt