⚽ SL 23/24 H:31 | Galatasaray 1-0 Hatayspor | MS | 2 Nisan

İlerisi barış-icardi-kerem-mertens olmalı. Oyunu ileri yıktığımızda zaha-ziyech tamam da şu durumda hiç çekilmiyorlar. Rakiple temaslı oynayan tek adam Torreira. Rezalet bir oyun anlayışı var.

Takım resmen yatmış milli arada, günden güne daha kötü oynuyoruz, bu rezillik neyin nesidir? Gelen geçen koyuyor şu Hatay'a, bizim oynadığımız topa bak, savunma kevgir gibi, hücumda son paslar felaket, orta saha sanki yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine Rus ruleti gibi oynuyoruz,top bi o kalede,bi diğer kalede,sevene saygım var ama ben sevmiyorum bu oyunu, ankaragücü ile 2 maçtaki ve anteple olan 2 maçtaki oyunu seviyorum ,topa sahip olan, kompakt,bi o kale bi bu kale olmayan,sürekli atak yapan

Alanya maçına baktım ara ara hucumlari çok tehlikeli ve formdalar bugünkü gibi arkada boşluklar verirsek mutlaka gol yeriz
Kontrollü oynamamız şart kanatları kitlenek gerek

Süper Kupa gelsin maç sonunda kaldıralım @tff

Barış sağ öne, Kerem sola Zaha saha kenarına, Mertens çıkınca Ziyech ortaya ve Kaan sağ beke hamleleri şart.

Ziyech zaha dan daha etkili oynuyor... Barış ı sağ öne değil sol öne çekin çekecekaeniz ya da ziyech ı sol öne...

İkili mücadelerde hep yerdeydik kampta pişpirik mi oynadınız la

Top ele çarptı penaltı diyenlerin en yakın göz hastanesine gitmeleri önemle rica olunur.

Kerem Aktürkoğlu da iyi değil ama en azından Zaha gibi ayağına beklemiyor, koşuyor kendine pozisyon yaratıyor.

Şu kadro ile neden sürekli gitti geldi maç oluyor anlamadım, icardi ziyech zaha, hepsi fizik olarak bitik. Mertens 37 yaşında, demirbay temposuz, sadece torreira bu oyuna karşılık verebilir. Zaten kontraya çıkamıyoruz, zaha ile icardi boş sahada kosamiyor daha, şuan Hatay'ın istediği oyun oynanıyor

Sağdan atak yememizin sebebi barış ın çok ileri çıkmasından.

Gayet iyiyiz ama farkı bulamıyoruz çok pozisyon harcıyoruz ikinci yarı ezip geçmemiz lazım

Toreira berkan 2 lisine dön işte Kerem sonradan oyuna girsin. Barış öne geçsin. Sanchez sağ beke gelsin. Çok çabuk geçiliyor orta saha

Geri
Üst Alt