⚽ SL 23/24 H:31 | Galatasaray 1-0 Hatayspor | MS | 2 Nisan

Aurier umarım bu maçla birlikte formayı alır, Ciddi manada sağ beke ihtiyacımız var Kaan'ın müthiş özverisine rağmen.

Herkes kadro yapmış bende yapayım bari.

Muslera
Barış Nelson Kaan Köhn
Demirbay Torreira
Mertens
Ziyech İcardi Kerem

Sakatların iyileşmediği senaryoda böyle olur.

Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Zaha
İcardi​

Hatay ilk maç nasıl çıktıysa yine aynı mantalite ile çıkacaktır. Yani 9 kişi savunma yapıp uzun toplarla sprinter forvetlerle kontra arayacak. Tek olayı bu olan takıma da bir zahmet zorlanmayalım
Ismi nasil yaziliyor bilmiyorum da Dele Bashiru mu ne vardi, En tehlikelileri oydu. O gitmis sanirim.

Ismi nasil yaziliyor bilmiyorum da Dele Bashiru mu ne vardi, En tehlikelileri oydu. O gitmis sanirim.
Son maç yedek kulübesindeydi ama süre buluyor. Samsun maçında Doğukan ve rivas gibi iki sprinter kanatla oynadılar, forvete de stanberg diye siyahi forvetleri vardı. Adamların olayı belli, gerisi bizim takıma kalıyor.

Son maç yedek kulübesindeydi ama süre buluyor. Samsun maçında Doğukan ve rivas gibi iki sprinter kanatla oynadılar, forvete de stanberg diye siyahi forvetleri vardı. Adamların olayı belli, gerisi bizim takıma kalıyor.
Yanlis ismi yazdim, pardon. Lamkel Ze idi kastettigim. O iyi ve hizliydi sanirim.

ayı volkan kaleye geçsin de gömelim

Maç öncesi Gökhan Zan'a plaket verip ortalığı karıştırabiliriz

Emre Zeytinli
Murat Durmaz - Vasfi Vural - Oral Sever
Kolpa Kemal - Liboş Naci
Barış Savaş - Umut Işık - Ahmet Kolap - Sami Karakoc
Hayri Cund​
kale arkası mikrofonlara yansıyan cümlelerin ilki

Zytinli Napiyonuz.gif

Murat Durmaz : Canlıdaydım
Vasfi : PS5 akıyordu
Oral Sever: Heyecan bastı.

Barış savaş yeni top kaybı rekoru kırar duruyor.
Sayın Cund : Maç-ül Facia şeklinde kollarını açıp top bekler.

Geri
Üst Alt