⚽ SL 23/24 H:31 | Galatasaray 1-0 Hatayspor | MS | 2 Nisan

Averajı düzeltip düşmanlara gözdağı vereceğimiz maç olsun inşallah

maca dair tek endisem :

klasik - milli aralar donusu - konsantrasyon vb gibi durumlar yuzunden gecmis de benzer ornklerin de oldugu gibi ^ olasi puan kaybi durumu....

< bu durumu minimize hatta ortadan kaldiracak -ara motive moral tandansli antalya kampinin- takima ve sahaya olumlu anlamda getirisini pozitif anlam da yansiyacagi bir mac olacagi hissiyatindayim....

ilk 11ler aciklansin, nacizane teknik anlam da bir kac sey eklemek isterim.

*rakip - hatayspora dair olasi 11i ve ozellikle, * dis saha da *4 buyuklere karsi *nasil format / taktikle oynadiklarini -basta ,yanilmiyorsam *bolgeye yakinligi dolayli sevgili kardesim @Murat Durmaz olmak uzere sevgili renkdaslarimiz dan okumak isterim .

guzel bir 90 dakika olsun. hayirlisiyla kazanip onumuze bakalim.
Hatayspor'un ilk 11'i tehlikeli gibi Suat abi yav :D Çokça kez kontra atak şansı vermemek gerekli bence.1-0 Skor'u tutmaya çalışacaklar gibi biz de fırsatı buldukça 2. Gol'ü atmaya çalışırız.İnşallah Goller erkenden gelir ve rahatlıkla kazanırız.Teşekkür ederim Suat abi senin yorumlarını okumak güzel..

Kasimpasa macina göre 3 degisiklik var, 3'ü de dogru bence. Kaan, Berkan ve Kerem bu maca ilk 11 baslasa herkes söverdi. Ziyech yerine Tete tercih edilse "Ziyech dururken Tete ne alaka" denilecekti.

1712075602405.webp

84
79

görmek istiyorum look at the tabelaada

başlasın şu maç - acil goller lazım ...acil küfretmem lazım "girsin" diyerek...

Hatayspor'un ilk 11'i tehlikeli gibi Suat abi yav :D Çokça kez kontra atak şansı vermemek gerekli bence.1-0 Skor'u tutmaya çalışacaklar gibi biz de fırsatı buldukça 2. Gol'ü atmaya çalışırız.İnşallah Goller erkenden gelir ve rahatlıkla kazanırız.Teşekkür ederim Suat abi senin yorumlarını okumak güzel..

ivedi ve de detayli geri donusun icin tesekkurlerimi ve sevgilerimi gonderiyorum.

rakip, senin belirttigin sekilde *kontra bazli geldigin de onleme,geri donus babinda *kanat beklerimizin hizli olmasi ,dm lucas'in supuruculugu avantaj olsa da,,,
< benzer durumlar da > kasimpasa macin da yedigimiz kontralari savurma da kimi zaman zorlandik ve kalemiz de golle burun buruna kaldik, . .bu pozisyonlar da muslera tecrubesi ile ozellikle son donemec de iyi savurdu.takimi oyunda tuttu. 3-3u yakalarken , 3-4e giderken ve 3-4u korurken yedigimiz kontralar bayagi saglamdi. bu nokta da bir durumu da belirtmek gerekir;

ksmp macin dan uzun sure gecti anca hatirliyorum - yenilen gollerden bir ikisini yanilmiyorsam ; merkezden atilan topa baris iskasi,, +, baris nelsson'un arasina ve arkasina merkez os dan atilan derin uzun toplari karsilayamadigimiz da > ya gol oldu, ya gol tehlikesi... elbette bu tehlikeleri yememizi salt defans blogumuza baglamak yanilgi olur..... lucas ve demirbay da > ozellikle ksmp nin merkezden hizli dikine ve yatay kisa ve uzun toplarinin ilk adres / ayaktan cikisina mudehale etmek de kimi zaman hem zorlandilar,hem zamanlama hatasi yaptilar. bu da orta saha yari alanimiz ve defans blogumuz,ceza sahamiz hatlarinin bu gibi durumlar da topluca otomatik saniyelik oyundan dusmesi ile tehlike ile burun buruna kalmamiza kapi acti...

< bu yorumu kasimpasa mac basligina yazacaktim, gerci bi ara eklerim. mesaji buradan da hatay macina ilisik entegre etmek istedim.

hayirlisiyla 3 puani alip onumuze bakalim.

Geri
Üst Alt