⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

konuya dair son kimi mesajlar dolayli ,ben aksine , @Yener Karabag renkdasimiz gibi dusunuyorum....

onceki sayfalar da ozellikle vurguladigim demirbay konusuna,kendisi haric bir kac renkdasimiz daha dogru noktalara deginmisler.

burada berkan dan once kaan komple ve kompaktligi dolayli tercih edebilirdim, ancak, kendisi kanimca yuzde 60 ile oynuyor gibi,,, sakatligi kendisini geriye goturdu. hoca nin da kac mactir dedigi gibi, oyuncu buyuk insiyatif alip sakat sakat oynuyor. sezon sonu ameliyat olacagini da ekledi.

hal boyleyken, bu bolge de geriye seri, rakibe baskiyi da istasyonvari sekilde lucas ile gecmiste yapan ^berkan oldukca mantikli duruyor eldeki isimler baglaminda....

nbele'yi hoca ful dusunmuyor, saglam ndonbele orada ozellikle yayilim ve top bize gectiginde topu hem dogru sekilde saklayacaktir,hem saga sola one vs servis edecektir. kisa sureli oynadigi maclarda bundan esintiler sunmustu.

her halukar da, demirbay umarim ilk 11de olmaz.
gecisi rakibe rahat veriyoruz,
geriye gec donuyoruz,
lucas'a ekstra yuk biniyor,
ikili versus mucadeler de yeteri kadar demirbay'i kadraj da goremiyoruz,
fazla da cok one gidiyor, hal boyleyken lucas bayagi efor sarfediyor her anlamda,,,,,
defans 4lusunden pas da istemiyor, kendini gostermiyor,,
ayaganina gelen topu da seri ve ofans acilimina katki babainda gerektigi kadar sergilemiyor.

<- tum bunlar lucas'in yaninda -> 6/8 hibrid tandansli oynatilan ve bariz hibrid tipolojik ozellikli gorunumun de olan demirbay oncelikli gorev komutlari baglaminda -malesef 4231 de bariz siritiyor .

velhasil ,
son iki mactan puanlar kaybetmediysek, ofans da insiyatif , sapka dan tavsan cikarilmali son andaki golumuz, muslera nin ozellikle son mactaki kimi kurtarislari, rakibin cok etkili ,kolay sekilde orta sahayi gecip tehlikeli kontralar da ^vasat son top bitiriciligi^ dersek, yanilgi olmaz....

sag bek bolgesinde de tehlike sinyali almaya basladik.ozellikle baris'in defansif tutumunu son 2 mac baglaminda ele aldigimiz vakit,buraya da bir dokunus gerekli gibi....

temennim ,ozellikle son iki macimizin takim defansi ve bolgesel defans konulari uzerine tehlike sinyalleri veren kimi ustte belirttigim / belirttigimiz noktalar baglaminda - hocanin takimi uyarmasi.

< - sozun ozu , saha da takim adina kilit kelime - > konsantrasyon .

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Sezonun en zor maçı diyebiliriz çok kritik haftalara giriyoruz

Bu maç neden cumartesi günü oynanmıyor acaba? Her iki takım için de gayet uygun gibi, atladığım bir şey yoksa.

bu maçı rüyamda gördüm bu sabah lan.

25. dkda maç 0-4 oluyordu, ilk yarı 0-6 bitiyordu.

devre arası oldu, ikinci yarıya çıkılacak, hakem geldi ilk yarıda verdiği 6 golün 4'ünü ofsyat nedeniyle iptal etti :d

sonra yine bogdan stancunun 2 golüyle maçı 0-4 kazandık :ddd
Reis naber bayramın kutlu olsun

Bu maç neden cumartesi günü oynanmıyor acaba? Her iki takım için de gayet uygun gibi, atladığım bir şey yoksa.

5065748d56e7f172956bf2d9078caf78.jpg

Beyefendi tuttuğu takımın maçına gidecekmiş haftasonu. Tinerciler kendi sahasında oynadıkları neredeyse her maçı Cumartesi oynamış. Hepsinde bu tribünde olmuştur.

hafta sonu maç keyfimizi de çaldılar

Muslera
Aurier Nelsson Abdülkerim Köhn
Kaan Torreira
Barış Mertens Kerem
Icardi

Eğer Aurier 11 başlayabilecek durumdaysa bu kadro iyi olurdu, Kaan-Torreira ikilisini tekrar kullanmak son bölümde epey elimizi rahatlatır. Ama Aurier oynamazsa sağda Kaan orta sahada Berkan'da olabilir. Demirbay fiziksel olarak zayıf kaldığı için özellikle defansif anlamda sıkıntı yaşatmaya başladı son 2-3 haftada oraya bir dokunuş lazım gibi.

Alanyayi alanyada yenecegiz. Inanmayan forumdan ciksin

alanyada bence pek bir şey yok

bizim ofansta seri üretip - bulduğunu atma meselemiz ön plana çıkar.

alanya kale çok şut çektiren bir takım,ceza sahasına falanda baya sokuyorlar,kazandıkları son 4 maçta kalesine maç başı 14.4 şut çektirmişler ve 21.4 kere rakibi ceza sahasına sokmuşlar,kendi dengi takımlara karşı bu istatistikler ha,verdikleri büyük şanşları söylemedim bile, defansı kötü bir takım en az 2 gol buluruz gibi duruyor, 2 gol yemeyiz herhalde, son 7 maçının 5 inde(erken kırmızı olan gümrük maçını saymadım) çift haneli şut çekememiş adamlar,çok iyi oynamayarak kazanmış yani adamlar,bol pozisyonu vermişler ama.

Geri
Üst Alt