Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
Alanya'nın bi iddiası yok sayılır deli gibi savunma yapmaz rahat oynarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarında Demirbay formsuzdu orta sahamız otoban oldu açıkçası Berkan bekliyorum.Orta saha tercihimiz önemli torrera yanına Kerem demirbay mi yoksa Berkan mi oynayacak fener u 19 maçı sonrası as yedek takım maçında sanki torrera Berkan denedi hoca inşallah bu maçta da bu ikili oynar orta sahamız çok yumuşak kalıyor Kerem demirbay ile Kaan Ayhan bile oynasa olur torrera yanında aurier sağ bek başlayacak ise .
Kerem icardi mertens ve sağ açık kim olacak ise çok top kaybı yapmaz sakın oynarsak bu ligde her takımı yeneriz
Geçen 2 maça göre daha kötü olma ihtimalimiz %1 bile değil diyorum. Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarında resmen orta alanı vermiştik artık vermeyiz.yarın nasıl geçecek zerre fikrim yok çok gerginim
şampiyonluklarımızda genellikle bu haftalarda tatsız bir puan kaybı yaşar, sonraki maçlarda tulum çıkarırız.Geçen 2 maça göre daha kötü olma ihtimalimiz %1 bile değil diyorum. Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarında resmen orta alanı vermiştik artık vermeyiz.
Hele ki Kasımpaşa'ya orta sahayı vermek direk rulet oynamaktı ucuz yırttık rakip kırmızı görmese muhtemelen en fazla beraberlik alırdık.
Yarın daha kompakt ve atak sürekliliği sağlayacak bir yapı olur.
Icardi kafaya koymuştur tam da final haftalarının futbolcusu son 3 haftada 6 gole katkı yaptı giderek form yakalıyor antrenmanlara çıkıyor maç temposu iyice yükseldi artık kral sahnede kolay kolay bizi kimse durduramaz.şampiyonluklarımızda genellikle bu haftalarda tatsız bir puan kaybı yaşar, sonraki maçlarda tulum çıkarırız.
bu sefer o stresi yaşamak istemiyorum ya
Son haftalarda Demirbay ve Aktürkoglu iyi oynamayip top kayiplari yaptilar ama eldeki kadroda tam kadro olmamiza ragmen fazla hazir oyuncu yok. Zaha son macta rezilleri oynadi. Tete'nin faydasini görmedik. Ziyech'in mac kondisyonu yok, ilerleyen dakikalarda daha verimli olur. Ndombele antremanda iyi diyorlar ama onu 20 haftadir söylüyorlar, güvenip ilk 11 baslatmam sahsen.Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarında Demirbay formsuzdu orta sahamız otoban oldu açıkçası Berkan bekliyorum.
Şampiyonluk haftaları geldi yarın herkesten %100 performans bekliyorum Alanyaspor'un kendini güvenli bölgeye attı şu an rahatladılar o rahatlık sahaya yansır defans hatları sıkıntı kazandıkları maçlarda bile hata yapıyorlar yarın dönen topları alırsak iyi olur.Son haftalarda Demirbay ve Aktürkoglu iyi oynamayip top kayiplari yaptilar ama eldeki kadroda tam kadro olmamiza ragmen fazla hazir oyuncu yok. Zaha son macta rezilleri oynadi. Tete'nin faydasini görmedik. Ziyech'in mac kondisyonu yok, ilerleyen dakikalarda daha verimli olur. Ndombele antremanda iyi diyorlar ama onu 20 haftadir söylüyorlar, güvenip ilk 11 baslatmam sahsen.
Tek orjinal sag bek saglam olduguna göre Aurier ile baslardim. Stoperde ise Abdülkerim hic hazir görünmedi, orada Sanchez'i görmek isterdim.
Aktürkoglu'nun sorumluluk almasi lazim. Son haftalarda kayipti...
Savunma arkasina adam kacirmamak lazimŞampiyonluk haftaları geldi yarın herkesten %100 performans bekliyorum Alanyaspor'un kendini güvenli bölgeye attı şu an rahatladılar o rahatlık sahaya yansır defans hatları sıkıntı kazandıkları maçlarda bile hata yapıyorlar yarın dönen topları alırsak iyi olur.