⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

boylesi musabakalarda kulübe muhim oluyor

k.pasa musabakasinda sonradan girip musabakayı lehimize ceviren ziyeş gibi zaha gibi isimlere ek olarak tete,sağ bekte orye oynarsa orta sahaya kaan ve berkan gibi hamleleri de düsünürsek,tüm bunlari olumlu hadiseler olarak değerlendirebiliriz

Yabanci var hakeminin yanina verdikleri adamlara bakin.

Mehmet Emin Tugral

HH586882331.png

Alper Ulusoy

HH798972813.png

HH566556715.png

HH275520682.png

Şu Sivas maçında penaltımız verilmedi ya, bak aklıma geldi çıldırdım. 5 puan önde olacaktık.

Bizi bizim sahada yenemedikleri şampiyon olamazlar. 3 puan geride bile çıksak o maça şampiyon biz oluruz.

Ben bu kadar emin olamıyorum. Tamam, tek kale bile oynayabiliriz, ama hakem maçı bizden alıp karşı tarafa çok rahat verebilir. Maçı soğutur, kritik mevkilerdeki futbolcularımıza kart gösterir, penaltı çalar. Yani, hakem faktörü çok önemlidir.

Eğer o maça kalırsa Fenerbahçe tüm kozlarını sahaya sürer ve bizim yenmemiz için en azından maçı 10 kişi bitireceğimizi göz önünde bulundurmamız lazım. Fenerbahçe'nin 1 tane penaltıdan golü olacakmış gibi düşünmeliyiz.

Takımda son haftalarda sebebi anlaşılamayan tuhaf bir rahatlık, rehavet var. Üstüne son maçlardaki ve milli ara dönüşü kötü futbolumuzda eklenince, şu an bana göre kadıköy'den daha zor ve çok formda olan bir takıma deplasmana gideceğiz. Rakip 1 gün önce yine şaibeli bir galibiyet almış, bilemiyorum çok zor maç, fark olur filan neye göre yazılıyor ? Ben 1-0 olsun bizim olsun derim. Kalan maçlar arasında bana göre en zor maçımız, bunu alırsak buradan şampiyonluk filan vermeyiz, psikolojik üstünlüğü alırız.

bence 2 gol atarız en az,3 de olabilir,alanya çok şut çektirip,az şut çekiyor son zamanlarda,ayrıca defansı çok sorunlu pozisyon veriyorlar,ceza sahasına sokuyorlar vb.

Tek şansımız var. Tüm maçlarımızı erkenden skoru alarak hakeme işi bırakmadan bitirmek. Yoksa hakemler o maçlarımızı izdiraba çevirip burnumuzdan getirir. Puan kaybı için herseyi yaparlar. Çünkü gerekli tepkiyi veremedik onlara. Baskıyı olusturamadik. Tek şansımız bu. Takım yaparsa şampiyon oluruz yoksa tarihin en kirli sezonunu dürüst olarak kaybeden oluruz. Hersey hoca ve takımda. Keske biraz baski kurabilseydik ama yönetim tarzımız bu değil maalesef. Ve karşımızda kurulmuş çok iğrenç bir yapı var.

Tek şansımız var. Tüm maçlarımızı erkenden skoru alarak hakeme işi bırakmadan bitirmek. Yoksa hakemler o maçlarımızı izdiraba çevirip burnumuzdan getirir. Puan kaybı için herseyi yaparlar. Çünkü gerekli tepkiyi veremedik onlara. Baskıyı olusturamadik. Tek şansımız bu. Takım yaparsa şampiyon oluruz yoksa tarihin en kirli sezonunu dürüst olarak kaybeden oluruz. Hersey hoca ve takımda. Keske biraz baski kurabilseydik ama yönetim tarzımız bu değil maalesef. Ve karşımızda kurulmuş çok iğrenç bir yapı var.
Kerem Demirbay'ın olağanüstü golleri olmasaydı rizespor macında doğranıp puan kaybettirilecektik

Kerem Demirbay'ın olağanüstü golleri olmasaydı rizespor macında doğranıp puan kaybettirilecektik
Çoğu maçta birileri çıkıp kurtardı bizi. Zaha dahil 2 maç çevirdi. Hakemler birini ittiritken diğerini cekiyo. Bu işin tek çözümü bir oyuncuya is kalmadan maçları daha iyi oyunla kazanmak tek oyuncunun ayağına bakmamak. Keske şu kadroyu hoca düzgün oturtup oynatabilseydi. Şuan çok başka şeyler konusuyo olurduk. Maalesef kağıt üstünde mükemmel olan kadro sahada o seviyeye hiç ulaşmadı.Yinede ligin üzerinde ve bunun hicyoktan ekmeğini yemeliyiz. Son haftalarda biraz daha iyi oyuna ihtiyacımız var. Bugün gorcez umarım hersey farklı olur Hakem tff filan hepsini üst üste koyar yine ipi göğüsleriz

oranlar ne diyor oranllaarrr.

Sanki derbi maçıymış gibi heyecan bastı vakit geçmiyor, çok kritik maç yenersek şampiyon olacakmışız gibi bir heyecan var bende

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt