⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Ziyech girerse kesin alırız maçı diyemeyiz ama beyefendi gününde olursa tek başına Alanya’yı duman eder

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötüydük ama golumuzu vermesi lazımdı 1 tanede direkte patladı 0-2 yapabilirdik bu berbat oyuna rağmen.

fer denen herif kadar oynayabilecek bir orta sahamız yok mu abi bizim. Topla orta sahayı geçtiğimizi görmedim ben niye abi niye bir kere de hoca anlatsın şunu
Ben hep söylüyorum. Oyun tarzımiz hem riskli hemde atak yapmakta zorlanıyoruz..

Anadolu deplasmanlarından nefret ediyorum

1713203861847.webp

iki eliyle itiyor yav faul kardeşim fayl dzekoya ona buna verilmiyor diye faul olmadığı anlamını taşımıyor.
Sırtı dönük adama aşırı deşarj uyguluyor.
Neresi faul abi gözünü seveyim nizami şarj bu. Kafa golü olmaz bunu iptal edersen. Buz gibi gol.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oyun sürpriz değil malesef son 2-3 maçtır çok kötü oynıyorduk. Takım motive değil yada uzun aralarda çalışmadılar yaydılar. Ama durum hoş değil.

Bizimkiler yine işin laylaylomunda
Yani koşan basan ısıran üç oyuncu var 8 oyuncu durduğu yerde oynuyor

Anlamadığım kısım ya bu on alan presini adam gibi yapacaksın yada hiç yapmayıp 2.bolgede karşılaşacaksınız

Saçma sapan rahvan at misali pres yapınca adamlar iki pas yapıp arkaya atıyor hepside pozisyon oldu

Zaha ve ziyeş girsin dicem ama adamlar resmen bitik
Tete girse ne yapacağı yapamadıkları vs.

Onu bunu boşverdim de kerem ler çıkmalı

Neresi faul abi gözünü seveyim nizami şarj bu. Kafa golü olmaz bunu iptal edersen. Buz gibi gol.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nizami değil işte, adam yarım metre ileri doğru zıplıyor bunu yaparken de iki elini kullanıyor.

Geri
Üst Alt