Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.919
- 29.266
- 2.993
Seneye topla dribling yapan bir forvet lazım bize. İcardi 5 metre dribling yapamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hep söylüyorum. Oyun tarzımiz hem riskli hemde atak yapmakta zorlanıyoruz..fer denen herif kadar oynayabilecek bir orta sahamız yok mu abi bizim. Topla orta sahayı geçtiğimizi görmedim ben niye abi niye bir kere de hoca anlatsın şunu
Neresi faul abi gözünü seveyim nizami şarj bu. Kafa golü olmaz bunu iptal edersen. Buz gibi gol.iki eliyle itiyor yav faul kardeşim fayl dzekoya ona buna verilmiyor diye faul olmadığı anlamını taşımıyor.
Sırtı dönük adama aşırı deşarj uyguluyor.
Yani koşan basan ısıran üç oyuncu var 8 oyuncu durduğu yerde oynuyorBizimkiler yine işin laylaylomunda
Mağlubiyet hareketi olurMertens çıkar vini girer
Öyle düşündüğüne laf edemem. Fakat bizimkiler sadece sakin kafa ile defansı açmaya calışıyor gibi geliyor bana.kazanırsak şampiyonuz... öyle bir maç.
fakat takım sanki o kafaya gelememiş.
Nizami değil işte, adam yarım metre ileri doğru zıplıyor bunu yaparken de iki elini kullanıyor.Neresi faul abi gözünü seveyim nizami şarj bu. Kafa golü olmaz bunu iptal edersen. Buz gibi gol.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi