⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Deli gibi gole ihtiyac var top suzuluyor suzuluyor direkten donuyor ya

Abdulkerim in golü buz gibi goldü yalnız. Fenere olsa iptal falan mümkün değil hakemliği biterdi adamın. İşte bunlar hep yönetim, algı, operasyon.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren dinkciye 5milyon vermedik bakalım oğuzu isteyince kaç para isteyecekler

Aurier ve Kerem Aktürkoğlu çıktı, Kaan Ayhan ve Hakim Ziyech oyunda.

Yav benim anlamadığım adamlar bizimkileri çocuk çalımlar gibi calimliyor bizimkiler 10 kere deniyor bir kere geçiyor onda da hemen ayağından açıyor rakip kapatıyor vs bu nasıl oluyor ya her maç
cunku biz aniden kaybediyoruz topu 2 adım öndeki defans hep kademeye koşmak zorunda kalıyor, karşı taraf çok açılmadan beklediğinde zaten rahatça tutuyorlar çünkü hiç top getirmiyoruz ya da 5 6 kşi yerleşik pasla defansı açmaya çalışmıypruz. 1 kere yaptık - direkten döndü. İlk yarının geri kalanı fos.

golde verilmedi tabi ayrı konu. fenerin poizsyonları 67 saat inceleniyor 87 açıdan tekrarla. biz 10 sanyede net olmayan 2 açı gördük.

illa 45 metre uzun top ile alanya hatası kovalıyoruz maç başından beri.

Demirbay da ciksaydi cok iyi degisiklikler derdim. Gene yarim kaldi degisiklikler

Burda bir iki arkadaş var ben icardiyi eleştiriyodum iki ay önce akrabasını savunur gibi savunuyolardi bugün kendileri benim dediğinden daha ağır konuşuyorlar

Geri
Üst Alt